Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

pedol

14. 10. 2010 22:13
V Německu nyní boduje jeden trefný bonmot:

Když si německý tatík nepřeje, aby dcerka randila s tureckým přítlem - jedná se o projev rasizmu.

Když však tatík turecký vyšiluje, když dcerka opováží randit s německým přítelem - jedná se o projev kulturního obohacení"

(tolika si k těm vašim xenofobním a šovinistickým vagínám)

(-: i když i tam jim moc do smíchu asi nebude, multikulti tabu je však zdá se prolomeno:

http://www.welt.de/politik/article9968989/Mehrheit-der-Deutschen-sieht-Muslime-als-Belastung.html

0 0
možnosti
EK

Deleter

13. 10. 2010 10:50
Hmmm.

Určitě nechybí v nadpisu žádné písmenko?:-)

0 0
možnosti
C

Camino

13. 10. 2010 18:44
Re: Hmmm.

myslite "v", pak by slo: Jak hodlila .....ceska exmuslimka:-)

0 0
možnosti
W

Wendolene/

13. 10. 2010 1:41
Abdalahu, tak az se neco Krasne Nezname stane,

tak vime, kdo za to muze, ze? Asi jste necetl blogy, co? Cim vic muslimu, tim vic problemu a bohuzel je tomu tak. Svoboda nabozenstvi, ale vseho s mirou. Jakmile se nekde nekdo zacne roztahovat a snazit se tahat jejich prava a jejich zvyky do zeme, kde uz zakony jsou a kultura/ zvyky jsou, budou problemy. A o tom to je. Kdybych byla FB nadsenec, klidne se pridam take do skupiny ke Krasne Nezname a vyhnu se te vasi.

Karma za prispevek diskuterovi Fioman. Takove lidicky konvertovane k islamu jako Abdulah a Sona, to je vazne terno poznat;-D

0 0
možnosti
JH

Mallinali

13. 10. 2010 0:04
Abdalláh go home!

Jdi domu, Abdule, čeká tě Fátima! A Benazir! A Hakima! A Karima (jediná co není pod zákonem) ! ;-)

0 0
možnosti
Q

QWERTOP

12. 10. 2010 22:36
Víš co Abdule?

Vyšvihni se na velblouda a tryskem do SAE. V této islámofobii požehnané zemi na vás nikdo není zvědav. Jste nejpodlejšími nositeli Zla na této planetě.  Islámofob.

0 0
možnosti
C

Camino

13. 10. 2010 0:06
Re: Víš co Abdule?

Neduveruji velbloudum a vseobecne nikomu, kdo dokaze tyden nepitRv;-D

0 0
možnosti

Soininen

12. 10. 2010 19:27
Je nanejvýš

jasné, že hlavní stoupenci myšlenek Islámu v ČR neví kudy kam a tak se uchylují k dehonestaci svých odpůrců. Odpůrců kterých neustále přibývá a postupem času jich bude jen více. Proč jsme napadáni, inu protože máme tu odvahu upozorňovat na nebezpečnou podstatu, historii a počínání velké části muslimských věřících vůči těm odvážným lidem kteří odmítají tuto ideologii nenávisti se vším všudy co k ní patří. Islám totiž není náboženství, nýbrž politická ideologie která má společné prvky s neonacisme či komunismem. Od sebe navzájem čerpají inspiraci a jsou společnými přáteli, tedy prozatím. Spojuje je nenávist k politickým a názorovým oponentům ať jsou zvenčí, či zevnitř ideového spektra. ženy považují za méněcenné, to samé ateisty. Muslimovi ze zásady nelze věřit ani pravdu. Jak známo idee radikálního islámu(pravého původního islámu) jsou podnětem pro páchání teroristické a kriminální činnosti což je část pravdy. Druhá část pravdy je že, lze konzervativní islám prosadit i pokojnou formou.

0 0
možnosti

Soininen

12. 10. 2010 19:39
Re: Je nanejvýš

Představitelé z řad muslimů, jejich sympatizantů a jiných společensky nebezpečných elementů z ideovou návazností na islám, představují vysoké bezpečnostní riziko pro ČR a její na demokracii založenou společnost. Pakliže by se nedej Bože, podařilo tyto vrátka otevřít, byla by to výzva pro další lidi z jejich řad proto aby pronikali houfně do politiky, do společenského života a pokojnou formou prováděli dlouhodobý tichý převrat společenských pořádků. Koneckonců proces islamizace západních společností je tím největším poučením jakého se občanům ČR může dostat. Je tudíž naprosto správné odhalit lidem totožnost těchto proradných existencí, ukázat co jsou zač, jak smýšlí, co konají a proč tak konají. Když se nebudou moci realizovat bude to jedině plus a nějaké bezpečnostní riziko ze strany českých muslimů nehrozí, neb jich je málo a jsou tedy tak nějak pod palcem což by byl při vyšším počtu těchto extrémistů, byť třeba zdánlivě umírněných velký problém.

0 0
možnosti
LHV

Lord Havelock Vetinari

12. 10. 2010 19:20
___

''A tím se může i našim českým islamofobům podařit vytvořit to, co zde

doposud není – bezpečnostní riziko ze strany českých muslimů.''

Ty nám vyhrožuješ, lhoťane? Teda abdalláhu?  Chcete tím říci, že kdo pochybuje o tom, že islám je náboženství lásky a míru, bude zabit?

0 0
možnosti
JT

killy

12. 10. 2010 18:04
Jj. A teď nějakej podobnej článek křesťana ...

..vydanej bagdádským Al Alam. Jo ?

0 0
možnosti
TB

MayaMoya..

12. 10. 2010 16:06
Ne...Ne..a ne...

Islám prostě do Evropy nepatří. Jestli mne chcete označit za islamofoba, klidně tak čiňte..ale já jsem na to hrdá..

0 0
možnosti
AY

proctonejde

12. 10. 2010 15:14
Doufam pane Lhotane

ze kdyz uz jste zde uvedl jmeno te dotycne, ktera presla z extremu do extremu, tak ze ji zaridite dostatecnou ochranu proti radikalnim maniakum z vlastnich rad muslimske komunity..... je to v ramci ochrany mulismske komunity....v zadnem pripade to neni osobni zalezitost.... ale doufam, ze si uvedomujete, ze pokud by se te dotycne neco stalo, ze by potom mela problem cela muslimska komunita..... a da se rict, ze by sla vsechna ta snaha, o zarazeni muslimske komunity do Ceske Republiky, dokytek...... a take bych doporucovala, aby pani Sona o tomto problemu radsi nepsala..... uprimne ma problem jednak z vyjadrenim dane myslenky a jejim ucelenim v nejaky rozumny text a take ma problem s cestinou a jeji gramatikou...... coz neni v zajmu dobre urovne muslimske komunity dobre......

0 0
možnosti
S

sphagnum

13. 10. 2010 9:48
Re: Doufam pane Lhotane

Ahoj turecká krásko, dlouho jsme se nepotkaly. Necítíš třeba teď potřebu bilancovat, jestli stojíš na té správné straně? Nebylo by to od věci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).