Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

marty2

18. 8. 2010 15:17
Nesouhlas

Nelibi se mi postaveni zen v muslimske kulture. Zadny multikulturalismus nikde nefunguje a nefungoval, ziju v zahranici a u nas ve firme uklizi Pakistanci a Bangladesane, Moje sefova z nich kvete, jako zena jim prece nemuze rikat ze neco delaji spatne....a popohnat je? Z prace jdou domu do svych ghett , a s mistnimi, tedy evropany se nestykaji. Pokud jako muslim chcete v Evrope kritizivat postaveni Vasich souvercu,maji se tu o mnoho lepe nez u nich doma a jeste mistni kulturou otevrenosti a svobody pohrdaji. Tedy- Pohrdaji tim co jim umoznuje se tu usazovat a zit podle sveho. Ja po nekolika svych zkusenostech, jednom brutalnim prepadeni od tech vasich soukmenovcu kteri me prizabili pro padesat euro tleskam kazdemu politikovi ktery ma koule rict ze mira tolerance a toho co Vam jsme ochotni dat ve verejnem prostoru k uzivani je omezena a ze jsou tu mistni pravidla a zakony ktere proste budete respektovat, nebo si tahnete odkud jste prisli. Prizpusobit se musi imigranti, ne my.

0 0
možnosti
PJ

Paveljan

12. 8. 2010 19:07
Abdalláhu, Abdalláhu

Rv

0 0
možnosti
C

Camino

24. 7. 2010 8:49
Muzu Vam doporucit S. Diartovou

zrejme tady budu jedina, je temer pulnoc, venku nebubnuji kapky a ja si myslim, ze jste konvertoval k necemu, co nikdo neobdivuje a budete tady se svym nazorem sam. V celem zapadnim,  a dovolim si rici, civilizovanem svete se vsichni obavaji muslimu. Takze, zadna diskuse, kdyz Vas uvidim na letisti a budete mit srolovany koberecek pod pazi, budu se bat a odmitnu check in a vratim se domu. Sorry, muj skromny nazor. Neziju v EU.

0 0
možnosti
BD

Béda47

24. 7. 2010 16:56
Re: Muzu Vam doporucit S. Diartovou

Těžko reagovat na pitomosti. Většina kritiků islámu vůbec netuší o čem je řeč.I výraz radikální muslimové ( někdy i nesmyslně arabové) vymyslel chorý mozek. A jak to bývá v historii, řeší se následky a né příčiny.

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).