Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Mám v plánu napsat brožurku k nejčastějšímlžím a polopravdám šířeným českými muslimy".

Může to být zajímavé čtení,ale myslím si, že se to mine účinkem. Druhá strana jednoduše prohlásí, že:"Jsou to zase další lži a polopravdy Lukáše Lhoťana". A tím to skončí.

Zkuste popřemýšlet, jestli by nebylo lepší napsatbrožurku na obecnější téma: v čem je islámská ideologie nebezpečím pro českou(evropskou) společnost. Které prvky tohoto učení jsou neslučitelné nebo dokonceničivé pro naši civilizaci. To ještě nikdo nenapsal. (Např. kniha "Pročislám nesmí do Česka" Kláry Samkové je blábol, a ne logický rozbor sargumenty) Kritici islámu omílají několik "manter" - podřadný vztahženy v islámu, kamenování, 72 panen v ráji... ale to přeci není to podstatné. Azastánci islámu logicky říkají: "Co je špatného na tom, že muslimové věříve stvořitele, modlí se, podílejí se na charitě mezi chudými a jednou za životnavštíví Mekku? Co je na tom špatného? Nic."

Takže taková brožura by mohla být užitečná.Minimálně jako podnět k přemýšlení a k diskusi.

0 0
možnosti

Já bych uvítal brožury na obě témata. Co se mine či nemine účinkem, bych neřešil. Nejde o to někoho přesvědčovat, ale logicky argumentovat a shrnout to podstatné.

0 0
možnosti

V Hyde parku to není, takže jste odstraněn z hlavní strany blogu...

0 0
možnosti

K54a42r75e85l 46M70a23s27e15k

26. 6. 2017 19:58

Lhoťan se teď "seberealizuje" v žumpě zvané Vlastenecké noviny. Fuj. Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).