Diskuse

Proč poslanec KDU-ČSL tak moc touží po vraždění křesťanů v Sýrií?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J22a18r60a 26R31a43n13k

6. 4. 2017 18:53

Mate zde vsichni skutecne posledni zpravy ze Sputniku? Syrsky prezident zatim vrazdi plynem vlastni lidi....

1 6
možnosti

Proboha Ranková, už na ten Sputnik nechoďte, my tam také nechodíme.8-o

6 1
možnosti

J66a38k85u80b 48Š29o53l55c

6. 4. 2017 15:16

KDU nebude ve vládě opět chybět. A my budeme v p...

3 0
možnosti

Neznáte "sociologa" Gabala? Zhruba před dvaceti pěti lety sepsal analýzu vyloučených lokalit a z té doposud vesele žije. Lépe řečeno parazituje, neboť si založil společnost s ručením omezeným, která byla od roku 1994 financována ze státního rozpočtu, to je z MPSVV, MV, MO, Úřadu vlády ČR, dále například Evropskou komisí, Nadací Open Society Fund Praha, UK a samozřejmě nechybí ani Eurofondy. Od roku 1994 zpracovalo jeho s r.o. více než 70 projektů ;-D, to je téměř nadlidský výkon. Všechny projekty jsou živeny neziskovým sektorem, tedy většinou z peněz daňových poplatníků. Podepsal také „Akční plán Aliance civilizací, který stojí za to si přečíst. Z toho se dají, například citovat tyto akční úkoly:

Média: povzbudit média, aby nevytvářela stereotypy a nejitřila konflikty a neporozumění během globální krize, a podporovat mediální projekty přístupné dialogu a tolerantní k menšinám.“

Migrace: podporovat koncepci migrační politiky s ohledem na možnosti české ekonomiky a s návaznými integračními programy, které usnadní migrantům přístup k občanským právům za cenu respektu k liberálně demokratickým hodnotám.

Takže obrázek si určitě uděláte. Je to člověk, který v životě nepracoval a taky nebude. Žije a parazituje na státu, potažmo daňových poplatnících.

10 0
možnosti

...víte proč?? poněvadž je kusem hovězího!!!!

4 0
možnosti

Pro mne je to zločinec.

1 0
možnosti