Diskuse

Bolševici dnešní doby aneb Český helsinský výbor v akci

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J42a38r96a 96R23a14n11k

30. 3. 2017 7:03

Jak dalece se da klesnout.....cim vsim jsem bylRv

1 1
možnosti
Foto

Vaše duševní pozice je velmi nízká, nedokážu určit Váš pokles, protože neznám výchozí pozici. Tak nízko aby se někdo dostal na Vaši úroveň, by musel trpět nějakou duševní patologií, mezi něž se počítá i stařecká demence, či infantilita.

0 0
možnosti

Aniž bych jakkoli hájil paní Fischerovou nebo Český helsinský výbor, na které mám stejně negativní názor jako Vy, tak přeci jenom malý rozdíl oproti době totality zde je:

Oni požadují vyhození z práce u člověka, který je na určité funkci, s kterou souvisejí ty věci, kvůli kterým to oni požadují.

Příměr: Přeci jenom je rozdíl mezi tím, zda kvůli názorům na zdravotnictví požadujete, aby pan Novák byl odvolán z funkce ředitele nemocnice, a tím, kdyby někdo požadoval, aby kvůli svým názorům na zdravotnictví byl ze své funkce odvolán ředitel Českého hydrometeorologického ústavu.

Nejsem ani na straně paní Fischerové, ani na straně Českého helsinského výboru. Jsem na straně pana Haišmana a fandím mu. Ale přeci jenom práce pana Haišmana souvisí s tím, kvůli čemu je požadováno jeho odvolání, a tudíž tato žádost o jeho odvolání přeci jenom není totéž, jako kdyby chtěli kvůli názorům na to, zda Kosovo mělo být uznáno jako samostatný stát, měli z práce vyhodit chemika v kralupské rafinerii ropy nebo mzdovou účetní v liberecké zoologické zahradě.

Tak daleko zatím nejsme, ale nedivil bych se, kdybychom tam do dvou let byli. Avšak zatím nejsme.

3 3
možnosti

T43o69m32á61š 80P82í30c83l

29. 3. 2017 14:12

Mám dát plus nebo mínus? Toť dilema :-)

5 0
možnosti