Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J75a10n 97P47u97l57e70c

18. 3. 2017 10:06

Velký respekt pro slovenské antifašisty. R^R^

0 0
možnosti

mali tam ešte jeden transparent - Národy patria do múzea. samozrejme nechýbala dúhová vlajka.

kto boli účastníci tohto pochodu- ľavicoví politici, ľudia z ambasád, novinári a zamestnanci Sorošových nadácií a pernamentní aktivisti. proste slniečka mali sobotnú vychádzku.

6 0
možnosti

Dobře napsáno.Karma

6 0
možnosti

Taky nad tím kroutím hlavou, odkud se ta mládež co nenávidí vlastní rodinu bere ! Prostě bezdětný nefachčenka co vystudovaly nějaký humanitní obor, takže rozvracet národ je vlastně jejich práce.

12 0
možnosti

Když nechtějí být národem, tak ať se vystěhují třeba do Afganistánu, kde nebudou národem, ale póvlem.

;-D;-D;-D

6 0
možnosti

Slovensko proti fašismu - a kterépak 3 státy rozpoutaly 2. světovou válku koordinovaným napadením Polska ? A který z těch států pak šikovně byl mezi jejich vítězi ? Ony se "národní" postoje jen tak rychle nemění....

2 0
možnosti

Pište. Ráda čtu vaše články. Znáte islám i z té druhé strany.

7 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).