Diskuse

Jak neomarxisté a feministky podněcují nenávist vůči křesťanům

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J70a25n 88P74u18l40e37c

11. 3. 2017 9:53

Víte co je zvláštní, že islamisté nenávidí feministky úplně stejně jako konzervativní křesťané. ;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Lukáši Lhoťane, uchopujete téma, které vnímám podobně, byť ještě z trochu jiné perspektivy. Konkrétní detaily nemám čas dohledávat. CO JE TVŮRČÍM PŘÍNOSEM TOHOTO ČLÁNKU? ČEHO CHCETE DOSÁHNOUT? ČÍM CHCETE LIDI INSPIROVAT? Mám pocit, že je čas se posunout dál....moc se mi líbil rozhovor Svobody na dvtv. Ač křesťan, o jehož syna jsem se starala na dlouhé školní pouti do Santiaga de Compostela, je vůči migraci docela ostrý, systematický. Koukněte na to. A STEJNĚ MLUVÍ NAŠE TAJNÉ SLUŽBY, KDE MÁM KAMARÁDA A STEJNĚ MLUVÍ HATEM. Spojte se s těmi lidmi, nebojujte s nimi. Jde nám o jeden cíl: Zachovat Evropu křesťanskou...a nejen! Prohloubit duchovní žití v naší zemi. Proto Hatem neurčuje svým dětem náboženství a počítá s tím, že muslimové pravděpodobně nebudou. Ale když spolu rozebíráme nejen Korán, ale hlavně nejvyšší duchovní zákonitosti, zjišťujeme, že je úplně jedno, kdo je jakého náboženství....tak jako súfi byli nad, tak dneska v Čechách nemálo lidí žije nad. V tom jsou Čechy krásné a specifické. A křesťanství jako náš základ podporuji i ve škole: Ne v náboženství, ale pochopení svátku, žití toho nejhlubšího, bez zbytečné mytologie pro nekřesťanské děti. POJĎTE S NÁMI TVOŘIT: TVOŘIT SVĚT, KTERÝ VÍ, ŽE MULTIKULTI BLÁZINEC NEMÁ SMYSL, MÁ SMYSL PROMÍCHAT JEN MALINKO JAKO KOŘENÍ LIDMI, KTEŘÍ JSOU NAD...A TÍM PÁDEM SI BUDOU UŽÍVAT KULTURU, DO KTERÉ PŘIŠLI.

0 0
možnosti

Nejprve ke konkrétnímu případu :

Excavations found a burial vault consisting of an "underground structure divided into 20 chambers" containing the remains of children up to three years old in an area labeled a "cemetery" on older maps.[1]

Vykopávky našly pohřební klenuté prostory v oblasti označené ve starých mapách jako hřbitov. Hoax je tedy to, že mrtvé děti byly házeny do nějaké odpadní jímky.

Bon Secours Sisters byly založeny v první polovině 19. st. ve Francii na pomoc nejchudším a ošetřování zraněných vojáků. Do Irska přišly 1861 jako vůbec první zahraniční pomoc v době hladomoru

2 0
možnosti

Dokončení : Dnes tato kongregace běžně slouží v nemocnicích, domácí péči, hospicích, starým a závislým lidem atd. Tehdejší doba byla tvrdá a jistě docházelo k excesům. A to, že dnes rozborem DNA chtějí najít příbuzné dětí a uspořádat nové uložení ostatků je zajímavý humánní čin, ale může být zneužit i k proticírkevní propagandě.

Problém je, že pan autor ve svých článcích vždy hledá nějakého protivníka. Kdyby např. psal o předválečném působení salesiánů v Česku nebo současné úžasné práci pátera Kuffy na Slovensku, prospěl by tím hlásání evangelia více. ( pozn. Všechny údaje o Bon Secours Sisters pochází z článku v en.wikipedia.

4 0
možnosti

Neomarxisismus a feministická hnutí jsou zcela srovnatelné zlo jako komunismus a nacionální socialismus (NSDAP)...

4 4
možnosti

J52a97r66a 97R54a46n95k

5. 3. 2017 23:44

Co skutecne o feminismu vite? Zeptal jste se nekdy sve matky nebo babicky, na jejih nazor? Pani Sichtarovou neberu vazne, ta pise z jinych duvodu, predpokladam, ze je bud placena a nebo chce do politiky.

Cetl jste vubec knihy nekterych "feministek", muzu jmenovat nekolik, ktere jsem cetla a urcite na mne nejaky vliv mely - Isabell Allende, Ayaan Hirsi Ali (ex muslim), Ani DiFranco (hudba), Shirin Ebadi (turecka soudkyne, nositelka Nobelovy ceny), Naomi Klein (jedna z nejznamejsich zdejsich spisovatelek zabyvajici se ekonmii a kapitalismem), Anais Nin jste snad cetl take a Simone de Bovoir....mozna?

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_feminists

Tay jich mate na stovky a pri te prilezitosti i to, ktere jsou, nebo byly muslimky.

2 0
možnosti
Foto

Europoslanec Janusz Korwin-Mikke měl po výroku, že jsou ženy méně inteligentní dodat, že hovořil o feministkách.

7 1
možnosti

J91a82r86a 47R82a56n96k

4. 3. 2017 19:35

U Vasich blogu si clovek musi davat pozor, ale protoze vim uz delsi dobu, ze se chytnete prvni "alternativni pravdy", nuicemu se nedivim, hlavne, kdyz se muzete vyradit na spoustou Vasich zastancu zastavaneho nazoru, ze ty feministky "byste vsechny zakazal"....naopak, sufrazetky a feminstky po nich nam zenam vybojovaly prava, bez kterych bysme mozna chodily se zakrytymi kotniky jeste dnes a byla by na nas provadena mozna i ta obrizka. Chytil jste se hoaxu a na netu jsou stovky clanku, dam Vam odkaz i na ty prvni z roku 2014, hrob byl otevren tusim v roce 2013.

Delo se to vsude a radove sestry byly jenom lide a casto se za sve osudy mstily na detech, v Kanade odebirali Native rodicum deti, aby zapomely na zpusob sveho zivota a hlavne jazyk. Bylo to kreute a jeste dnes se stim vyporadavaji mnozi.

4 3
možnosti

J16a33r14a 85R12a97n60k

4. 3. 2017 19:37

Mass grave of babies and children found at Tuam orphanage in Ireland

http://www.veteranstoday.com/.../mass-grave-of-babies-and-children-found-at-tuam-orphan...

1 day ago - A mass grave containing the remains of babies and children has been discovered at a former Catholic orphanage in Ireland where it has been ...

Irish Officials Confirm Mass Grave, Maybe Holding Remains of ...

http://www.patheos.com/.../irish-officials-confirm-mass-grave-maybe-holding-remains-of-h...

Our horror at the mass baby grave in Ireland shows an instinctive ...

https://www.theguardian.com › Opinion › Ireland

Jun 11, 2014 - Andrew Brown: The story of the 800 babies buried outside a home run by nuns may not be clear cut. But our heartfelt reaction is.

The truth behind Ireland's dead babies scandal - The Washington Post

https://www.washingtonpost.com/.../the-truth-behind-irelands-dead-babies-scandal-fiv...

Jun 9, 2014 - The dead babies scandal in Ireland has taken a new turn, as investigators have ... Early reports suggested a mass grave for 800 babies. Galway historian reveals truth behind 800 orphans in mass grave ... http://www.irishcentral.com › Opinion › Cahir O'Doherty Jun 1, 2014 - After 53 years, the horrible reality of Ireland's mothers and babies home. ... Galway historian reveals truth behind 800 orphans in mass grave .... “Of course I copied her later and I tried to play the joke on another little Home girl.

2 2
možnosti
Foto

Pokud je mi známo, tak současný papež je nejvřelejším příznivcem přijímání muslímů v Evropě.

3 0
možnosti

J57a27r81a 56R83a63n45k

4. 3. 2017 21:00

Soucasny papez je predevsim humanista, proto ta kritka nekterych radikalnich katoliku.....jestli jste si nevsiml a uznava pochopitelne vsechny cirkve, neco jineho je s radikalnimi teroristy, ale ti jsou mnohdy i "Caucasians" .

3 3
možnosti

Píšou, že v Rakousku muslimové přestupují na křesťanství, takže brzo tam budou jen ex-muslimové jako vy...

3 2
možnosti

jo, jenomže to je jen cca 250 za rok, takže žádný terno.

2 0
možnosti

Pane exmuslíme, vy by jste bez těch uprchlíků neměl vůbec žádné thema. Melete to furt dokola .Je už to nudné. ( Nejsem žádný vítač, ale i žádný xenofob )

RvRvRv

7 8
možnosti

P50e40t78r 22T96o42m42e64k

4. 3. 2017 16:42

A je, z hlediska budoucnosti Evropy, nějaké téma důležitější ?

7 3
možnosti