Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LT

"Základy Tauhídu - islámský koncept Boha" jsem četl. Koneckonců si ho může přečíst kterýkoli Čech, protože ho někdo dal volně ke stažení oskenovaný na http://www.uloz.to. Kniha vzbudila velký rozruch. a tak si většina neznalých myslí, že jsou v ní nějaké "hrůzy". O to víc mne překvapilo, když jsem si jí přečet. Nejsem právník, ale v celém, útlém spisku je jen jedna "protistátní" věta - něco ve smyslu, že správný muslim by se měl snažit odstranit vládu, která není muslimská. (V našem případě si Čech hned vzpomene na Sobotku a Babiše a polovina národa by k tomu ráda napomohla :-)) Ale teď bez legrace: Základy Tauhídu jsou telogický spisek, který by si naopak měl povinně přečíst každý Čech, ať už je ateista nebo křesťan. Aby si udělal představu, co za bláboly, nesmysly a pitomosti si správný muslim má myslet a dělat.

Až si to přečtete, tak budete nevěřícně kroutit hlavou, že ještě někdo ve 21. století takovým báchorkám věří. A taky pochopíte, jak islám dokáže věřícím totálně vymýt mozky a udělat z myslících lidských bytostí poslušné roboty. Ne, nenajdete tam žádné "návody pro teroristy", jen kraviny typu: Alláh stvořil lidi proto, aby ho uctívali a klaněli se mu (jiný důvod existence nemáme), osud člověka už předem určil Alláh, takže se můžete v životě snažit jak chcete, ale pokud vám Alláh určil peklo, skončíte v pekle, neustále musíte kontrolovat své jednání, myšlení a řeč, protože za každé sebemenší "uprdnutí" vás Alláh ztrestá a čeká vás věčné peklo a zatracení, atd, atd... "Základy Tauhídu" je teologický škvár, blábol, sračka - a může být nebezpečný pouze tomu, kdo mu uvěří. Normální Čech bude jen nevěřícně kroutit hlavou a bude se tomu chechtat. (Ale ten kdo tomu opravdu uvěří, může být nebezpečný magor)

0 0
možnosti
Foto

Lukáši, chcete opravdu skončit na psychiatrii nebo aby Vás tělo psychosomaticky oslovilo? Strach je mocný ničitel, rozumím Vám, ale nepomáháte tím nikomu, naopak. Může Vás to i později mrzet. Vejděte prosím do sebe sama a najděte v sobě světlo. Pak najdete odvahu se i s Hatemem potkat a věci si vyjasnit, omluvit se mu, vysvětlit čtenářům a možná právě tato katarze by mohla být léčivá i pro další přitopené.

0 0
možnosti
LO

Jak vidím došlo s islaminizací i v České republuce. Tady ve Švédsku je islaminizace v plném proudu: islám se dostal do parlamentu (přes stranu Zelených, Soc.demokratů - co jsou ve vládě. Podporuje i strana Levicová, bývalí komunisté a Koaliční opozice, což jsou strana Pravicová, Křesťanská dem a strana Středu. Jen pravicová strana Švédských demokratů, ostatními pranýřovaná, bojuje proti islámu). V celé zemi (včetně škol, universit, ificielních medii, úřadů a jiných pracovišť) se propaguje "rovnost všech národností a kultůr", tedy i těch extrémních. Zbabělost politiků způsobila zvýšenou kriminalitu a znásilňování žen (na veřejnosti ne zahalených muslimek) a násilné činy proti ženám v rodině emigrantů. Švédové jsou zbabělí a nechají si zem zpustošit. Žiji tady již 48 let a dovedu posoudit stav země jak se řítí do záhuby. Češi, braňte se, Švédové se nebrání, politikům jde o to být "humální velmocí". Jsou v moci globalistů z EU a USA (typu Soros) a místních jako je Carl Bild.

1 1
možnosti
Foto

Libo, znám Hatema osobně, je to nádherný člověk a Lukáš Lhoťan se s ním prakticky nezná. Co to je? Nemoc stachu Lukáše Lhoťana, kterým ale poškozuje toho, kdo varuje před multi-kulti (přestože by rád současné integroval). To je už na paranoidní hospitalizaci. Smutné. :-(

0 0
možnosti
JR

J97a80r59a 20R27a77n56k

1. 3. 2017 1:43

Nejdrive Vas umlcovali krestane a ateiste, ted zase muslimove, zkuste byt na cas bezverec a pomahejte lidem nezistne:-)....ne psanimRv

3 4
možnosti
Foto

VR^ Psaní může pomoci, pokud inspiruje ke konkrétnímu dobrému. V tomto případě je to nemoc a je smutné, že mu na to lidé skáčou. Nevěří nám, kteří Hatema známe, ale Lukáši Lhoťanovi, který ho vlastně vůbec nezná a téměř se s ním neviděl. Nemocná část společnosti.

0 0
možnosti
JH

J17i97ř61í 60H61r45b64e31k

28. 2. 2017 19:24

Děkuji za zajímavé informace. Ve Vašem sporu s panem Hatemem se snažím být nestranný, neboť má zřejmě více příčin a necítím se plně zasvěcen. Mám pocit, že vidím jen špičku ledovce a i tam mi připadají divné věci na obou stranách. Na té Vaší např. nechápu, proč jste nepřijal jeho pozvání k veřejné diskuzi nad těmi knihami, které jak ukazujete jsou označovány za radikální. Domnívám se, že nemluvím jen za sebe, když řeknu, že by pro mě byla Vaše diskuze (třeba formou nějakého řetězu vzájemně si odpovídajících blogů) velice zajímavá. Navíc jako bonus by možná mohlo dojít i k vyjasnění toho dusna mezi Vámi - pořád si ještě myslím, že může jít jen o nějaká nedorozumění, že máte oba dobré úmysly i cíl, jen to asi každý berete z trochu jiné strany...

6 0
možnosti
JR

J39a65r12a 76R63a90n57k

1. 3. 2017 1:45

Pan Hatem je inteligentni a dobre udelal, ze zavrel diskusi, kdo je zvedavy na to jestli ho nejaky pan Kulhavy pochvali, nebo napise, ze to je v Koranu jinak;-)

2 6
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).