Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠK

Mam 2 deti na 2 ZŠ. Pravidelne se jich ptam, jestli nedochazi k nejake indoktrinaci. Nastesti nedochazi, jen u starsiho maji obcas diskuze se studenty ze zemi jako Syrie, Jordansko, Gruzie nebo Egypt. Ale krome navykani si na tuto realitu do nich nic necpou, takze taky OK.

0 0
možnosti
VK

Tak to jste si tu informaci PL opravdu ověřil.;-D;-D;-D

Jen dotaz, ještě mi nikdo nevysvětlil ten Sputnik termín neomarxista a co to má společného s marxismem. děkuji předem.

1 0
možnosti
KM

Neomarxisti jsou momentálně populární, stejně tak, jako (nikým nevolené) elity a mainstream a establishment, u povrchních jedinců, jako je Lhoťan. Je to móda, nic víc, jako když tu před rokem pisálkové plácali o eurohujerech. ;-D

1 0
možnosti
KV

Můžeme sice nesouhlasit a mít odpor, ale co když už zde budou?

V tom je multikulturalismus nebezpečnější. ;-O

3 0
možnosti
Foto

A bude hůř... Protože na rozdíl od dob předlistopadových dnes mnozí rodiče (ne-li většina) pro potřebu vydělávání peněz (třeba na školní pomůcky, na léky atd.) mají na své děti podstatně méně času...

3 0
možnosti
MR

M88i64l67a13n 82R33a96d46e91k

22. 2. 2017 21:09

klídek, čím vice propagandy tím více odporu k ní. Jen tak dále

5 0
možnosti
Foto

Státní školství to je násilná indoktrinace. Pokud tohle pochopíte, nebudete se divit jednání a myšlení profesionálních politiků a kolaborantů s vládci (vládou).

3 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).