Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já myslím, že je problém v tom, že islám vyhrožuje smrtí a lidí mají podvědomě strach, i když si to možná nechtějí přiznat. A to jak obhájci islámu furt říkají, že odpůrci islámu mají strach, podle mě se jedná o Freudovskou "projekci". Obhájci islámu se islámu podřizují ze strachu ale nechtějí si to přiznat a namlouvají si, že strach mají odpůrci islámu.

0 0
možnosti
BL

Je sui AdrianaV! ISLAMONAUSEA forever! Vám dík a karma!

0 0
možnosti
AZ

"Vytrhavanim sprav z kontextu v tomto pripade vznika dojem, ze ta zena je stihana len za spalenie Koranu a citatelia sa pytaju, ci za spalenie Biblie alebo cokohokolvek ineho by bola stihana akoby sa dopustila len toho. Ale ona na tom videu priamo vyzyva k nasiliu a vyhlasuje sa za kata nie Koranu, ale ludi vcetne deti. Je to vyzyvanie k fyzickemu nasiliu a osobny prejav, ze je ochotna byt ich katom.

Aky je od toho rozdiel, ked terorista na inom videu vyzyva moslimov do boja proti inym ludom, ktorych uz on “nemoze strpiet”?

Vyhlasovat sa za kata a vyzyvanie k nasiliu nie je LEN vyjadrenie nazoru. Taktiez alternativne media neospravedlnuju radikalnych moslimov vyzyvajucich k nasiliu voci inym, ze to len vyjadrovali svoj nazor!"

http://malinova.blog.pravda.sk/2017/02/18/aj-alternativne-media-zavadzaju-a-nedistancuju-sa-od-nasilia/

0 0
možnosti
MS

Mezi jednáním Femen a Slovenky je rozdíl. U Femen byl primární protest proti Putinovi spojený se značně nevhodným chováním v kostele, u Slovenky přímý nepřátelský akt k náboženství. S dvojím metrem máte pravdu.

1 4
možnosti
MP

To by mě zajímalo, proč tenhle článek zmizel z hlavní stránky :-(.

2 0
možnosti
DB

problém s jakýmkoliv náboženstvím je, že je to jen nesmysl...a je celkem jedno, jestli někdo vzývá Ježíše nebo Mohameda...či jiného boha..a všimněte si, že těch bohů bylo mnoho, slované měli jiné bohy, keltové měli jiné bohy, germáni měli jiné bohy a tak dále..takže písnička o jednom bohu je již samo o sobě nesmysl..stačí si jen něco málo přečíst..a dojde nutně každý k názoru, že náboženství je jen zneužití evoluční výhody VĚŘENÍ...každý potomek, který nevěří matce, když mu říká..Nehraj si s tím jedovatým hadem...nebo nepřecházej silnici na červenou....automaticky ztrácí evoluční výhodu.....a asi i svůj život.....a v tomto smyslu se VĚŘENÍ VYPLÁCÍ....ovšem toto věření lze zneužít pro manipulace a to je náboženství....kdy je nutné věřit v posmrtný život, protože náš život je krušný a tak nám nějaká nadřízená autorita nařizuje věřit v něco co neexistuje...jako v islámu jim slibují 72 pannen...a je to stejný nesmysl....a kdo tomu věří...má problém...

obvykle se děti stávají věřícími, protože je k tomu vedou rodiče.....kdyby dítě muslimské rodiny byl ihned po porodu dáno na výchovu do křesťanské rodiny , věřilo by automaticky na JEŽÍŠE...a naopak..a i zde je tedy vidět, že jde o indoktrinaci dětí svými rodiči..případně těmi,kdo je vychovávají....a není v tom nic přirozeného věřit na boha...přirozené je ....tedy evolučně přirozené...je věřit matce.....

a protože z podstaty věci vyplývá nesmysl jakéhokoliv náboženství jako náhražky věření rodičům...není možné urazit něco, co vlastně nemá podstatu existence...a tak urážka náboženství není možná...pocit uraženosti může mít jen někdo kdo věří nesmyslu náboženské víry...a to je jeho osobní problém, že věří nesmyslu.....ostatních se to nemůže dotknout...

2 3
možnosti
JH

J34i14ř41í 22H52r91b80e45k

19. 2. 2017 10:07

„Náboženství a věda potřebuji víru v Boha. Kromě toho, pro náboženství Bůh stoji na začátku každé myšlenky a pro vědu na konci. Pro některé znamená základní kámen a pro druhé vrchol konstrukce jakýchkoli přírodních principu. Náboženství a věda se vzájemně nevylučuji, jak se někteří teď domnívají, ale doplňuji a jsou na sobě vzájemně závislé.“ Max Planck

3 0
možnosti

na Slovensku sa zavádza tvrdá cenzúra. Boja sa vzostupu Kotlebu, tak idú tvrdo postihovať každého, kto má len podobné názory.

vznikol odbor na Národnej kriminálnej agentúre na boj proti terorizmu a extrémizmu o sile 125 polišov. Takže v podstate politická polícia, ktorá bude sledovať ľudí na facebooku. lebo jediný teroristický čin na Slovensku, keď jeden zjave psychicky narušený mladík urobil nejakú bombu z prskaviek a odpálil ju v smetnom Koši niekde pred Košickým mekáčom. motívom bola ochrana zvierat. a vyšantili sa na ňom riadne- dostal 25 rokov.

4 0
možnosti

tu je fotka toho "zlosyna". nemusím mať atestáciu zo psychiatrie aby som videl, že je chorý.

https://www.aktuality.sk/clanok/231060/na-slovensku-odsudili-prveho-teroristu-dostal-25-rokov/

0 0
možnosti
AG

A68l73e49x 78G16r26e57g41o41r

18. 2. 2017 15:25

Všechny Vámi zmińované incidenty jsou podle mne stejně odporné skutky. jen Váš článek ukazuje na naprostou absenci smyslu pro normálno v naší společnosti.

Né, nic z toho není normální a už vůbec morální. Soudy by toto měly odsuzovat co nejtvrdším možným trestem a to bez ohledu kdo koho hanobí či uráží.

1 1
možnosti
MS

Tak proč to tedy nedělají?Proč je pálení synagogy a sperma v kostele mírnější provinění v jejich optice?

3 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).