Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Mám tušení, že lidem jako Okamura, Hampl a další nejde o boj proti islamismu, ale o zviditelnění vlastního ega.

0 0
možnosti
JP

J35a87n 17P35u79l86e81c

9. 9. 2016 18:36

Široká koalice islamobijců není možná, protože v politice nejde jen o islám, ale o další věcí a tam se už islamobijci neshodnou, stačí, když někdo nadhodí otázku potratů a hned je oheň na střeše.

0 0
možnosti
ZB

Ti Vaši "vlastenci" jsou ve skutečnosti jeden kašpárek vedle druhého.Náhoda to asi nebude.Dá se jistě souhlasit s tím,že volební potenciál těchto spasitelu vlasti a národa je cca 10 procent,stačí si vzpomenout na spasitele VV a jejich volební uspěch.Jak to s tím "spasením a záchranou vlasti" v podání VV nakonec dopadlo,už každý ví...přesně tak dopadl Okamura.Moc ambiciozních lidí,kteří se cítí jako vyvolení vudci lidu a spousta stran a straniček,které se spojují,rozpadají a rvou se mezi sebou.Jen nesourodá banda karieristu lačných po korytu,to jsou ti Vaši "vlastenci" a snaha přísát se ke státnímu cecku,to je to jediné oč "vlastencum" ve skutečnosti jde...

6 3
možnosti
AR

Jaké nabízíte řešení?

1 0
možnosti
VR

Stejné obvinění můžete hodit na jakéhokoliv českého antiislámistu. A ApČ nestaví kampaň jen na islámu.

3 0
možnosti
ČP

Široká koalice vlasteneckých sil napříč politickým spektrem je u nás, bohužel, nemožností, je zde kopice stran, straniček a hnutí, rozdrobených na prvočinitele.

Na druhé straně zakládat politický program pouze na antimigraci, potažmo proti islámu, ale i dalším z Afriky přicházejícím náboženstvím a primitivním kulturám je poněkud málo.

3 0
možnosti

Nad tím, jak by měla česká antiislamistická scéna vypadat, také marně přemýšlím. Existuje tu několik uskupení, které si budou akorát vzájemně přetahovat voliče a v konečném důsledku hrozí, že se neprosadí ani jedno.

4 0
možnosti
JR

J87a90r13a 81R93a81n45k

8. 9. 2016 19:41

Vy spojujete boj proti islamismu s bojem proti multikulturalismu? Multikulturne zijeme (my v rozvinutych zemich) jiz nejake stoleti a oficielne uz od 70. let - aspon Kanada, Australie a USA, ve Svycarsku a Nemecku to bylo a je take tak, nemenite si vyrazy k obrazu svemu?8-o

4 8
možnosti
LL

Dnes je to u nás společné, ten boj proti islamizaci a multikulti ....

5 3
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).