Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vtipné je heslo "mrtvý sexuolog, dobrý sexuolog". A kdo bude LGTB radit v jejich sexuálním tápání, oni naplňují ordinace sexuologů nejvíc. Naučit se veškeré polohy, jež jsou zde jiné, vyžaduje hodně složitého vysvětlování stejně jako u žen využívání všelijakých sexuálních pomůcek. Bez potvrzení sexuologa si osoby toužící změnit pohlaví nemohou obejít, potřebují na to štempl a pak hodně velký balík peněz od státu, jedna známá do toho šla a nyní je z ní muž, ale byl to složitý proces plný sexuologů.

0 0
možnosti
Foto

Vtipné je heslo "mrtvý sexuolog, dobrý sexuolog". A kdo bude LGTB radit v jejich sexuálním tápání, oni naplňují ordinace sexuologů nejvíc. Naučit se veškeré polohy, jež jsou zde jiné, vyžaduje hodně složitého vysvětlování stejně jako u žen využívání všelijakých sexuálních pomůcek. Bez potvrzení sexuologa si osoby toužící změnit pohlaví nemohou obejít, potřebují na to štepml a pak hodně velký balík peněz od státu, jedna známá do toho šla a nyní je z ní muž, ale byl to složitý proces plný sexuologů.

0 0
možnosti
JP

J56a51n 92P34u32l74e38c

19. 8. 2016 20:43

A český vlastenec a mírumilovný a tolerantní křesťan Ladislav Malý v tričku s podobiznou Josefa Tisa byl ok? ;-D;-)

0 0
možnosti
VM

Mě by zajímalo,jak tihle sluníčkáři dají dohromady homosexuály,ženy v politice s islámem?Jsou hloupí nebo provokují?

6 0
možnosti
IS

Mají Vizi. To stačí. Přemýšlet netřeba.

4 0
možnosti
TH

Neberte si to tak.

Nechapu to niceni rodiny. Vaa manzelka fakt opustila po shlednuti toho pruvodu?

PS. Ty hesla jsou az na posledni v poradku !

0 2
možnosti
ZB

Dřív muslim,ted křestan,ale ve skutečnosti žádná změna,pořád fanatik."Nikdo se nestává přeběhlíkem,kdo jím nebyl vždycky.Kdo mění víru,neměl žádnou".Podle těch Vašich nenávistných plivancu by jste asi všechny učastníky pochodu nahnal bud po křestansku na hranice nebo po náckovsku rovnou do plynu...Rv

0 12
možnosti
Foto

„Nikdo se nestává přeběhlíkem,kdo jím nebyl vždycky.Kdo mění víru,neměl žádnou“ — toto je možná bonmot, který někomu připadá vtipný, ale ve skutečnosti je to trapná nepravda.

Jen hlupák nikdy nemění názory.

Vždy se nejprve ptejte po úmyslu – dotyčný přeběhl nebo změnil víru jen proto, že to bylo výhodnější? Pak je v prvním případě bezpáteřný a v druhém případě žádnou víru neměl, jen příslušnost k vyznání. V opačném případě, pokud dotyčný „přeběhl“, protože byl oklamán, pokud změnil víru, protože mu svědomí nedovolilo vyznávat to, co dosud vyznával, pak je to čestný člověk.

Jinými slovy – vaše tvrzení je jen z poloviny pravdivé a polopravda je ještě horší než přímá lež, protože je zákeřná.

1 0
možnosti
BG

Ne. Je to prázdný výkřik zoufalce.

4 8
možnosti
AL

Mno...čekal jsme něco lepšího, a ono celkem nic moc.

1 4
možnosti
JR

J28a91r82a 80R26a79n97k

16. 8. 2016 22:46

Tak nevim, jak budete ve 21. stoleti prezivat, nebudete to mit jednoduche, zastavil jste se nekde pri svych konverzich z viry na viru:-(

3 11
možnosti
MR

M23i69l57a85n 37R54a47d37e38k

16. 8. 2016 23:24

to myslite ze "ti spravni a spravedlivi" mohou rozsevat nenavist? To neni nic noveho pod sluncem, to uz tu parkrat bylo, ja kvuli tomu odprejsk z Ceskoslovenska

6 0
možnosti
TN

Tou závěrečnou třešničkou na dortu jste celý ten blog v mých očích znehodnotil.

Netuším, kdo jsou Mladí zelení, vůbec je neznám, vůbec neznám jejich program a aktivity a a ani trochu mě to nezajímá.

Ale opravdu ten jejich text chápete tak, že je "rodina sere možná ještě více, než cokoliv jiného"?

2 2
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).