Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavé :)

Na jednu stranu se v diskuzi neustále opakuje, že jde "běžnou věc a standardní smlouvu", na druhou stranu je autor napadán, že chce svým blogem snad i poškodit ty dva smluvní objekty, někteří tady v diskuzi pomalu až ochraptěle mutují opakováním podobné mantry :)

Jestli ono to nebude tím, že pro někoho...je zkrátka i politika byznys a ne služba a pro jiného, je politika především o společenském ideálu ...

0 0
možnosti
Foto

K28a81r19e42l 64R35a18d36a

7. 3. 2016 12:39

Je to podnikatelský projekt. Úsvit bez Okamury by se do parlamentu nedostal, tak investuje do jinoho tahouna -BPI. Ale chce si svojí investici pojistit, aby se jim alespoň vrátily prachy, kdyby ten parlament nevyšel. Škoda BPI. :-(

0 0
možnosti

Jak chápete bod VII.1 + VII.2. a V.3.? A vztahuje se bod III.10. na právě vyšetřovaný prohřešek pana docenta?

0 0
možnosti

A do tretice pane Lhotane... Kdy vytvorite politickou platformu, ktera bude bojovat proti islamu? Myslim takovou, ktera bude mit alespon takovou sanci jako Usvit s BPI dostat se do parlamentu. Z Vasich aktivit zatim musi mit radost pouze nasledovnici pedofilniho sadisty...

0 0
možnosti

Pane Lhotane, kdyz jste tak zasadovy, kdy se dockame podobne zachrany radovych clenu ANN, CSSD, ODS, TOP09, Zelenych atd. Nezaslouzi si i radovi clenove techto stran, aby jste je chranil? :)

0 0
možnosti
Foto

K94a50r90e31l 82R49a94d68a

7. 3. 2016 12:10

Pokud se má BPI podobat jmenovaným stranám, byla by ztráta času se o něj zajímat. Stran, které nalákaly voliče na jedno líbivé heslo a pak se začaly chovat stejně šupácky jako ty zavedené, už tu pár bylo. Sám BPI fandím, ale znepokojuje mě, že se kolem něj pohybují lidé, kterým nevěřím. Ale já mohu ovlivnit jen zanedbatelný počet voličů. Tak se kvůli mně nemusíte znepokojovat.:-/

0 0
možnosti

Pane Lhotane, fajn, demaskoval jste "darebaky", co z nas radovych clenu delaji hlupaky. Jak uslechtile. Kmotri jsou demaskovani. A co navrhujete dal? Jak by mel vypadat dalsi scena podle zasadoveho, moralniho Lukase Lhotana? :)

0 0
možnosti

Úsvit národní koalice

3 hod ·

Stanovisko strany Úsvit s Blokem proti Islámu k nynějším spekulacím o spolupráci mezi Úsvitem a BPI

Strana Úsvit s Blokem proti Islámu se ostře ohrazuje proti cíleným pokusům o poškození jména strany. Jde o neomalený pokus dehonestovat úspěšnou spolupráci Úsvitu a BPI. Ti, co tuto kampaň vedou mají jediný cíl: Poškodit dosavadní úspěšnou práci naší strany a BPI. Konstatujeme, že jsme jednotní a silní a proto jim tyto snahy nevyjdou.

Proto konstatujeme:

1. O smlouvě s Blokem proti Islámu mluvíme od srpna loňského roku. Prostředky, které investuje Úsvit do této kampaně pocházejí zejména s uspořených prostředků díky ukončení podezřelých smluv uzavíraných Tomiem Okamurou. Po našich předchozích zkušenostech se nelze divit, že se obě strany dohodly na smluvním vázání závazků obou stran.

2. Pokud jde o původ prostředků. Ty jsou čerpány standardně v té části, kterou máme k dispozici do konce volebního období jako státní příspěvek na činnost politické strany. Jde o oficiální příspěvky, které přichází postupně v pravidelných splátkách. Úsvit se zavázal ve prospěch partnera použít prakticky vše, co má k dispozici a je logické, že chce smluvně minimalizovat riziko, že náhle skončí bez partnera a s dluhy. To snad musí pochopit každý.

3. Ke spekulacím, kdo ovládá Úsvit lze říci pouze jediné – Úsvit ovládají jeho řádní členové prostřednictvím řádně zvoleného předsednictva. Je možné, že se snahy o ovládnutí z různých směru objevily, ale technicky je to nemožné. Naposledy se o to pokusil bývalý předseda Okamura, respektive lidé v pozadí za ním. Nepodařilo se mu to a proto si založil nový subjekt.

Opakujeme: Čelíme účelové snaze poškodit Blok a Úsvit, kterou mají na svědomí lidé jednající z osobní zášti nebo vlastních politických zájmů.

0 0
možnosti

takže to je stanovisko Úsvitu? Je mu to ke cti, že se vyjádřil, ale lidé se ptali na stanovisko BPI, Konvičky atd. - oni o tom poněkud mlčí.

0 0
možnosti

Nemusela bych, ale udělám to, protože mě články páně Abú Lhoťana nesmírně iritujou, jeho starosti bych chtěla mít ;-O

Hledat lidi, místa a obsah

Jiři

Hlavní stránka

6

Žádosti o přátelství

Zprávy

1Upozornění

Nastavení účtu

SPONZOROVÁNO

Vytvořit reklamu SPONZOROVÁNO Poštovné ZDARMA! Tričko, polorukáv. Pouze dnes poštovné ZDARMA! To se mi líbí (2.423.213) Deník Dity P. II.: Šťastný nový rok — Česká televize ceskatelevize.cz Jsem zpátky! Budu pro vás - zase s láskou - vařit a vyprávět svůj Deník Dity P. Byla jsem... Čeština · Soukromí · Podmínky použití · Soubory cookie · Reklamy · Volby reklamy · Další Facebook © 2016 Vybrané příspěvky Úsvit národní koalice 3 hod · Stanovisko strany Úsvit s Blokem proti Islámu k nynějším spekulacím o spolupráci mezi Úsvitem a BPI Strana Úsvit s Blokem proti Islámu se ostře ohrazuje proti cíleným pokusům o poškození jména strany. Jde o neomalený pokus dehonestovat úspěšnou spolupráci Úsvitu a BPI. Ti, co tuto kampaň vedou mají jediný cíl: Poškodit dosavadní úspěšnou práci naší strany a BPI. Konstatujeme, že jsme jednotní a silní a proto jim tyto snahy nevyjdou. Proto konstatujeme: 1. O smlouvě s Blokem proti Islámu mluvíme od srpna loňského roku. Prostředky, které investuje Úsvit do této kampaně pocházejí zejména s uspořených prostředků díky ukončení podezřelých smluv uzavíraných Tomiem Okamurou. Po našich předchozích zkušenostech se nelze divit, že se obě strany dohodly na smluvním vázání závazků obou stran. 2. Pokud jde o původ prostředků. Ty jsou čerpány standardně v té části, kterou máme k dispozici do konce volebního období jako státní příspěvek na činnost politické strany. Jde o oficiální příspěvky, které přichází postupně v pravidelných splátkách. Úsvit se zavázal ve prospěch partnera použít prakticky vše, co má k dispozici a je logické, že chce smluvně minimalizovat riziko, že náhle skončí bez partnera a s dluhy. To snad musí po

0 0
možnosti

RvRvRv Důvod, pane Lhoťane, že máte takovou obrovskou starost o členy BPI mě stále uniká. Napadají mně různé možnosti: zaplatilo Vám ÚMO? nebo jiný politický subjekt? nebo je to pouhá mizerná lidská vlastnost?

Řekl bych, že to poslední se zdá nejpravděpodobnější. Holt nebyl jste přizván do užšího vedení a tak (stejně jako u muslimů) je špatná celá organizace.

Dostaňte své ego na zem; bude to pro všechny, ale i pro Vás lepší.

3 1
možnosti

Autor je zřejmě nenávistný LHÁŘ nebo obyčejný NEGRAMOTA - smlouvu jsem přečetl a nikde z ní nevyplývá ani to že se BPI stává nástrojem Úsvitu, a už vůbec v ní není nic o VV a Bártovi (tvrzení napsaná už v nadpisu blogu) - vše si autor buď vybájil, nebo ví něco co ve smlouvě ani blogu není.

ps. po prvním čtení smlouvy se můžu mejlit, pokud ano jistě mne autor upozorní na konkrétní body smlouvy z kterých vyplývají jeho tvrzení, které dal i do nadpisu, rád se pak omluvím, pokud ne - omluvit by se měl on !!

1 0
možnosti

Přečtěte si to pořádně, píše se tam, že pokud BPI od spolupráce s Úsvitem odstoupí, tak zaplatí náklady až 60 milionu korun, dále se tam píše, že BPI je zavázání určite lidi nominovat do funkcí a pod. A si neumíte číst nebo nerozumíte tomu psanému textu. Například V3. Nebo VII.1. Pokud BPI ukonči spolupráci zaplatí 60 milionu korun. Podle bývalých členů Úsvitu řídí Úsvit Bárta ... asi neumíte fakt číst :-(

2 1
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).