Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je zvláštní, že vy tak nějak nevyjdete s níkým. Měníte náboženství, měníte spolky ve kterých se chcete prosadit a tak nějak vás nikde dlouhodobě nesnesou.

Podáváte trestní oznámení, vynášíte nahrávky a dokumenty, upravujete si pravdu podle svého-po pravdě vy se divíte, že s vámi nikdo diskutovat nechce?

1 10
možnosti
LV

L59i91b63o56r 72V24a10n26ě11k

21. 10. 2015 10:09

Pokud jsem si všiml, Vážený pane Polický, tak nevyjít s nikým je tu spíše doména někoho jiného.

Jinak dnes poránu opět došlo několik udání na různé příspěvky různých lidí....

0 1
možnosti
VV

Je to marne, je to marne, je to marne.

1 1
možnosti
MC

S demagogem se velice těžko diskutuje. Asi to nebude jen o té odvaze, pane Lhoťan.

2 8
možnosti
Foto

Ale ještě jedna věc. Muneeb Hassan Alrawi  zase nebyl pozván na diskusi, Je islám hrozbou pro ČR, kde byl  Šádí Shanaáh, Bobošíková a další.  Vměstnal se ale do davu diskutujících a pak se mu dodatečně omluvili, že jej měli pozvat.

0 0
možnosti
Foto

Tak jsem to otevřela původně omylem, protože jsem si myslela, že tam bude psát něco hezoun Muneeb Hassan Alrawi o výrobě broušeného skla anebo prodeji náhradních dílů do traktorů. To je totiž téma, co mě doopravdy zajímá;-D

0 0
možnosti
MT

To by tak hrálo, aby na argumenty neměli odpověď. Pane Lhoťane, díky za Váš boj. R^[>-]

9 0
možnosti
Foto

Pane Lhoťane, pro pána jána, přece si nikdo nemůže myslet, že se tady na FF UK bude jednat o nějakou "debatu" či "diskusi"?! 8-o 

Kdepak, žádný strach z debaty! Tam žádná taková konfrontační diskuse přece nebude a vůbec být nemá! A když, tak jen předem přísně účelově připravená a patřičně zrežírovaná. 

Je úplně jasné, že to má přece být dobře zorganizovaný výhradně oslavný happenig s demonstrací "mírumilovnosti a nádhery islámu" v České republice s tvrdým odsouzením naší odporné xenofobie a islamofobie!

A ten hlupák, co Vás původně na takovou akci pozval, musel už dozajista dostat strašlivý "kartáč" a možná že bude sám za tuto svou zjevnou hnusnou provokaci i vyloučen z této "slunné" společnosti.

18 1
možnosti
Foto

Buďte rád, že se vás bojí, více dobře, co by vám hrozilo za apostázi v arabských zemích. A představte si, že byste byl na místě Jana Husa, když jej katolíci pozvali do Kostnice. Takže buďte rád, že můžete dýchat čerstvý duch a neškvaříte se v ohni a omluvy se nedočkáte od církve až po 800 letech.

1 3
možnosti
LV

L28i30b94o42r 79V97a46n75ě65k

20. 10. 2015 16:59

Zajímavé.

Tuším tam je ale otevřena možnost se přihlásit k účasti. Škoda že su ve štatlu...

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS