Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

P33e93t48r 54T54o64m10e60k

21. 8. 2015 12:03

Pane Polický, vy jste nezodpovědný a nebezpečný člověk. Proti takovým jako jste vy je třeba se chránit. Takové jako vy je třeba nespustit z očí. Doufám, že bude-li se situace Evropy dále zhoršovat, budou takoví jako vy pohnáni k odpovědnosti za zločin vlastizrady a budete potrestán. Podotýkám, nejsem rasista, mám rád všechny slušné lidi, kteří dodržují pravidla.

5 2
možnosti
ZB

Nejste rasista,ale lidi s jiným názorem by jste hned zavřel.Nebojte,Konvička a spol. už chystá pro každého kdo s ním nesouhlasí koncentráky,mužete tam dělat dozorce vlastenče...

1 8
možnosti
LR

Poslechl jsem si ty nahrávky. V každém normálním státě by to vedlo k zákazu.

10 1
možnosti
MO

Každopádně ať už to bylo jakkoliv tak důrazně varuji před jakýmkoliv násilím proti muslimům. právě z důvodů co popsal L. Lhoťan - využijí to k propagandě a udělají ze sebe mučedníky.

7 1
možnosti
Foto

Násilí bysme se měli vyvarovat proto, že je to násilí, ne kvůli propagandě.

0 0
možnosti
MK

Vzhledem k výpovědi lidí, kteří v okolí mešity žijí, bych se ani nedivil, kdyby si ta okna muslimové vytřískali sami, aby odvrátili pozornost od toho co se děje.

9 1
možnosti
ZB

Jistě,za všechno mužou muslimové...nic originálnějšího tam nemáte,nebo si snad myslíte,že mezi námi nežijí primitivové, kteří jsou schopni poškodit mešitu či kostel.Takových primitivních akcí bohužel bude asi přibývat,díky hysterii ve společnosti a primitivum,kteří si budou při utoku na mešitu a muslimy připadat jako vlastenci...

1 5
možnosti
Foto

Jakýkoukoliv agresi muslimů kdekoliv na světě lidi jako vy využivají k propagandě proti islámu. V čem se to liší?

1 15
možnosti
MK

Aha, takže na to poukázat je propaganda? A odkdy je propagandou pojmenování skutečnosti?

9 1
možnosti
Foto

Pane Lhoťan, viděl jsem danou reportáž v televizi včetně vystoupení pana Alrawiho a dalších muslimů, kteří se nad předmětnou "dírkou v okénku" vesměs tvářili ne nějak znechuceně ale naopak naprosto spokojeně až skoro přímo nadšeně - jakoby něco takového bylo tou nejlepší věcí, jakou si vůbec mohli přát!

A taky že ano - toť přece hmatatelný důvod předvést, jak jsou oni u nás napadáni a utiskování a jaký jsme rasistický a nesnášenlivý národ!

(Určitě to zlovolně spáchal nějaký strašlivý "Konvičkovec", Nebo že by sám Lhoťan?)

Tak mě napadlo - neudělal si tu dírku do okna nakonec pan Alrawi sám?

14 1
možnosti
JN

J24i70ř91í 70N30o31s14e75k

21. 8. 2015 10:13

Však se ta reakce dala čekat. "Útok" - jak by potom označili akt sebevražedného atentátníka?

Jinak karma, samozřejmě.

4 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).