Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Lukáši, mně taky jednou jedna nechtěla dát. Ale takhle jsem kvůli tomu nevyváděl...

2 0
možnosti
MP

Trochu odlehčení pro všechny zúčastněné strany:

zanechte patosu, pěstiček do nosu, strkání obnosů do soudních kokosů a podle možností podpořte pomoc několika křesťanským a jezídským vdovám a dětem:  http://www.gen21.cz/

0 0
možnosti
VF

Lukáši, je mi Vás líto. Je pravda, že jste jako jeden z prvních začal ve svých článcích upozorňovat na nebezpečí, které hrozí ze strany islámu. Chápu, že jste si brousil zuby na to, že budete šéfem party lidí, kteří si díky dění ve světě začala uvědomovat, že islám nebezpečím skutečně je. No, a když se pak vynořil nějaký Konvička a vzal Vám Vaše "první místo", tak...

Jinak se povídá, že do politiky míříte i Vy. Prý máte stát u zrodu nějaké nové křesťanské strany, která bude mít boj proti islamizaci Evropy jako hlavní téma. To, zda je to pravda, ukáže budoucnost.

Myslím si, že byste měl pokračovat v tom, co děláte léta. Pokud jste skutečně odpustil, pak ke křesťanovi patří ještě pokora. (Sám si ale myslím, že odpuštění není třeba vytrubovat do světa. To je spíš lepší se sejít s tím, kdo mi ublížil a říci mu to osobně.)

Tak to s trochou křesťanské pokory s IVČRN zkuste ještě jednou. Ne jako šéf, ale jako řadový občan.

0 0
možnosti
LL

Chvála Kristu bratře Vlastíku, o ně se povídá hodně věcí a hodně šílených lží. Žádnou stranu nezakládám, pouze politikům poskytuji poradenský servis na téma islámu. Jinak brousit zuby na místo nějakého šéfa party odpůrců islámu jsme si fakt nebrousil, to je oblíbené obvinění ivČRN a opět bez důkazů, a víte proč jsme si je nebrousil? Protože oni nenávidí ne islám, ale jakékoliv náboženství co hlásá nějaké společenské hodnoty. Přečtěte si názory pana Konvičky, křesťan věřící ve společenské křesťanské hodnoty, je pro něj stejný nepřítel jako muslim. Moc mne mrzí, že zrovna vy mne odsuzujete a hodnotíte, ikdyž mne neznáte :-( Od těch co nenávidí náboženství mi to nevadí, oni jsou slepí, ale mrzí mně to od bratrů a sester křesťanu.  Podívejte se na to, jak ta skupina je stále více sfanatizovaná a plná nenávisti (upozorňuje na to i Ministerstvo vnitra a všímá si toho i pražská židovská obec), už i věci, které s islámem nemají moc společného vydávají za islám a to nakonec pomůže islamistům, protože oni tak prokáži, že to je nesmysl a zdiskredituji tak celý odpor k islamizaci. V určitých případech si myslím, že je prospěšnější říci to odpuštění veřejně a samozřejmě ho praktikovat. Když vidím, jak ne neostýchají lhát a nenávistně útočit na mne, tak snad jim to veřejné vyznáni odpuštění aspoň trošku otevře oči, ti lidé jsou opravdu opili zlem a to je smutné, nakonec nebudeme potřebovat v ČR žádné islamisty, oni tu vystačí :-( Jsem rád, že jsme měl pud sebezáchovy a nikdy nebyl členem té skupiny, nikdy nechtěl být jejich vůdcem a oni nikdy neposlouchali mé rady, aspoň nenesu odpovědnost za to zlo co páchají. Občas jsme s nimi spolupracoval a oni něco podpořili, ale jakmile si mysleli, že jsou dost silní a chtěli mně nutit k podpoře zlých věci, tak jsme spolupráci ukončil. Bratře, opravdu by jste neměl soudit lidi jine podle toho co někdo povídá nebo tvrdí, tu chybu jsem dělával a občas dělávám a vím, že to je špatné a vždy, když si to uvědomím, tak toho lituji, je to chyba :-(

0 0
možnosti
Foto

Mne vždy zajímalo jen to, jak může normální (a doufám že vzdělaný) člověk konvertovat k islámu. A to v době, kdy se islám nebezpečně radikalizuje.

To, že pak honem odkonvertuje, zase chápu.

2 0
možnosti
LL

Dobrý podvečer, divil by jste se, ale děje se to často. Protože lide přirozené inteligentní a vzdělaní mají větší potřebu hledat duchovní pravdy.

0 0
možnosti
LR

Tož to vypadá, že jste něco jako double-agent.

Nejprve vyzvídal v brněnské mešitě a pak v IVCRN. Kam se vrtnete nyní agente?

1 1
možnosti
LL

Kdepak jen nevidim duvod mlcet k tomu, ze se ta Bea se svou partou posledni mesice radikalizuje a stale vice lze :-) Ale mne nemohou ublizit, ja jim odpustil.

0 0
možnosti
Foto

soudím, že každý normální člověk ze středu Evropy, pokud kdy koketoval s islámem, by měl zpytovat svědomí a moc se neukazovat ve veřejném prostoru.

Nechci tím nikomu brát svobodu vyznání, ale islám není s evropskou kulturou kompatibilní.

4 0
možnosti
JK

Nemáte to úplně jedno? Vykašlete se na to... život je o něčem jiném, než na sebe neustále štěkat ve virtuálním prostoru. Konvička se žene do politiky a půjde "přes mrtvoly". Určitě se v dané oblasti pohybujete a máte větší přehled, znalosti a informace, než běžný člověk. Raději upozorňujte na nebezpečí, které by zatažením islámu do české politiky jako témata č.1 způsobilo... Lidi jsou fakt ovce, řeší tady náboženství a jeho důsledky kterému nerozumí a nechají se každodenně obírat a to co se jich běžně dotkne - vůbec neřeší.:-)

1 1
možnosti
LL

Svata pravda , bohuzel nemuze nabidnout dobro, tak stavi na zlu a blbosti lidi. :-(

0 0
možnosti
Foto

Vy jste taková podivná postavička. Je pro mne naprosto nepochopitelné, že člověk konvertující ke koránu, aby ho následně opustil (snad i opakovaně) se může prezentovat jako téměř skalní katolík.

Máte-li takový hokej ve víře, nepochybně je to stejné i v osobním životě.

7 1
možnosti
LL

Ne nejsem skalni katolik jen obycejny hrisny krestan.

1 1
možnosti
JH

J81a83n 14H51a96n68á45k

25. 5. 2015 23:41

Jako je úplně normální, že posilující hnutí/stranu/uskupení potkají mocenské bojůvky uvnitř, je to běžný očistný proces, nicméně faktem je, že to neprospívá ani jedné straně a zejména Vám Lukáši.

Dřív jsem si Vás dost vážil za Vaše znalosti a takřka profesionální a přiznejme i nebezpečný boj s islámskou ideologií, jenže nyní se ukazuje, jak stojí osobní zájmy i tam, kde původně nebyli.

Jednoduše, tenhle zcela převrácený blog, ve kterém se prezentujete jako nezlomný, silně etablovaný křesťan (žádný takový blog předtím nebyl), je už i na mě silné kafe a něco tu prostě smrdí.

A jen pro zajímavost, dovolím si tipnout, že Beatrice se znásobila klientela, díky Vám. Taky se asi objednám :))

Lukáši, vykašlete se osobní špínu, buďte kvalitní opozicí na stejném břehu (a můžete jí být), ale do sporů netahejte to bulvární bahno. Kdo jsi bez viny...

6 1
možnosti
LL

O krestanstvi jsem psal vickrat, jak pise uzivatel vyse , Beatrice s Ivcrn jdou do politiky a pujdou i pres mrtvoly, ale ja nehodlam tu jejich hru se zlem a blbosti lidi podporovat.

0 0
možnosti
Foto

Pokud se dobře pamatuju, tak s těmi útoky jste začal zde na blogu Vy a ne Martin Konvička. A jste s nimi už opravdu trapný.

8 1
možnosti
LL

Podivejte se na datum a cas konvickovych a beinych utoku, zacali oni a z toho se nevylzou. Nenabizeji lidem dobro, ale stavi na zlu a blbosti lidi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).