Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Jenže v hitlerovském Německu žili jiní Židé, sice jako obchodníci všemi mastmi mazaní, ale jinak to byli většinou vzdělaní a mírní lidé. A na svou smrt šli jako ovce, nepokusili se o náznak vzpoury.

Dnešní Izrael je jiný a nepochopil jednu věc. Nikdo nechce, aby čekal na svou smrt, ale na druhou stranu terorem nevyhraje. Čas pracuje pro Araby.!!

1 7
možnosti
Foto

Pane Dvořáku, 70 procent vojáků v Buzuluku byli Židé.:-) Jinak podle toho, co  píšete, odhaduji, že jste takový malá český nácek, že.

5 2
možnosti
BT

Izraelci stejně jako nacisté oslavují nový rok na lebkách Palestinců !!

MOSSADU se podařil mistrovský tah a všichni politici celého světa jim již začínají věřit, že když uvidí tu fotomontáž s haldou lebek, tak mají hned ve všem jasno a úplně se vcítí, jak ten Izrael tak jako vždy, ze strany Palestinců trpí a Vy Lukáši Lhoťane si asi dle Vašeho článku myslíte, že jsou hloupí v OSN se o věci rozhodne, ale ne dle lživé demagogické a jednostranné propagandy !! Ještě by ti kluci z MOSSADU, co jsou součástí teroristických organizací Fatáh a pod.  mohli ještě vypálit na Izrael nějakou tu raketu, aby tak podpořili ještě více jací ti Palestinci jsou teroristé, ale tato hra jim brzy skončí a tak již jančí i USA jim přestává být ve všem pevnou oporou !!

3 9
možnosti
JK

Aha, takže podle Vás Hamas vůbec není teroristická organizace 

(vládnoucí v části Palestiny na základě tamních voleb).. 

a vůbec nemá za cíl zničení Izraele! 

Ještě jste tedy asi zapomněl tvrdit, že to jsou naopak židé, kdo mají v plánu kompletní zničení svého státu... a proto židé podporují Palestince 

v tom jejich dennodenním napadání Izraele.. ;-D 

A aby to ti syčáci z Mossadu zakryli, tak podloudně propašovali Palestincům 

do jejich nejvyšších  zákonů ten nehorázný cíl.. násilím zničit Izrael 

a vymazat jej z mapy světa! ... ale ve skutečnosti chtějí Palestinci s Izraelem

žít v klidu a míru, že ? ;-)

... nebo je to všechno jinak.. ? ... ;-D

4 1
možnosti
MK

Není bez zajímavosti, že oba nejvýznamnější historické židovské svátky (Chanuka a Purim) jsou oslavou vraždění nežidů. Hoši blízkovýchodní si jsou holt dost podobní;-)

2 7
možnosti
OR

Vybíráte účelově jenom druhou část těch dvou příběhů, obě události byly obrannou akcí, která zabránila plánovanému zničení židovského národaRv

6 4
možnosti
JR

J42a68r34a 53R46a17n41k

4. 1. 2015 17:59

Situace se vyostruje, Izrael plati mesicne Palestincum pres 120 milionu, v prosinci to zadrzeli:

http://www.theguardian.com/world/2015/jan/03/israel-tax-payments-withhold-palestine-international-criminal-court

4 3
možnosti
SS

Mas minus od Koleby ...

3 0
možnosti
JN

jj, pamatuji od 60.let palestinci vrazdili - a nejen zidy, libanonsti krestane by mohli vyprvet, kde v 70.letech jich vyvrazdil 100 000 - rusko a samozrejme cela ruda varsavska smlouva je vsestranne podporovala,  levicakum to vzdrzelo dodnes. palestinci jsou jen dukaz toho, ze komunistum a rusum nelze verit.

13 2
možnosti
DR

A tá vazalskosť v nás  zostala ešte po 25 rokoch čo tie ich  hordy  rudé odtiahli v železných maringotkách ,  späť do Ruska . 

 Stačí sa pozrieť koľko ludí sa tu delí na dobrých čekistov a červenoarmejcoch a zlých agentov CIa , Mossadu a vrahov z  US-mariny. 

Aj u nás,  naši  udatní partizáni,  stále vysielajú zprávy do Moskvy z bunkrov pod Prašivou. ;-D

6 1
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).