Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J18a54n 94P94u84l71e60c

12. 9. 2014 18:02

1. Nenávidím ženy. Žena by měla být pod vlivem svého manžela, pokud se vzpouzí, měl by manžel mít právo ji zbít. Stejně tak vzdělaná a nezávislá žena je pro nás velikým nebezpečím, protože nabourává tradiční myšlení. Proto by se ženám měla ztížit možnost dobré výdělku tak, aby nemohla být finančně nezávislá na muži. 

2. Nenávidím homosexuály. Gay/ lesba nabourávají naše tradiční hodnoty, protože jejich chování je v přímým rozporu s tím, co tvrdí naše svatá kniha. Společnost by  měla proti těmto lidem tvrdě a nekompromisně zakročit.

3. Nenávidím ateisty. Ateisté jsou velkým nebezpečím pro naši tradiční společnost. Vysmívají se naší svaté knize a všemu v co my věříme. Navíc svou samotnou existencí oslabují naši pozici.

4. Nenávidím aktivisty. Především ty ateistické, feministické či z LGBT komunity.  Nabourávají naše tradiční hodnoty a pletou lidem hlavu liberální propagandou o svobodě jednotlivce.Svoboda jednotlivce je proti našim tradičním hodnotám.

Takže malá hádanka. Tyhle pravidla mají a) islamisté

                                                                 b) evropští nacionalisté

Správná odpověď...........chvilka napětí...... ano, odpověď A i B je správná.

Náckové i ta islamistická chátra mají stejně pokřivené myšlení, stejný způsob uvažování a stejné hodnoty. Rozdíl je pouze v tom, že jedni se klaní Koránu a druzí Bibli.

0 2
možnosti
Foto

R^Karma...Ano...naše děti nečeká nic lepšího, než nás...spíš naopak...Pokud se konečně neprobudí úmyslně, a nebo nevědomě slepí a neuvědomí si, že celá slavná multikulti je jen obchod...Teď už i s naší budoucností. A to by se mělo setskara týkat všech Evropanů...

4 0
možnosti
VZ

Konečně můžeme ukazovat dětem jak vypadají bubáci

3 0
možnosti
MP

Zeman má pravdu-Začíná to šátkem... Salámová metoda je nejspolehlivější. Jen dva prstíčky..

4 0
možnosti
Foto

Šabatová a Chládek naopak respektují evropské hodnoty, které ztělesňuje Listina základních práv a svobod, která něco říká o svobodě náboženského vyznání, ale neříká nic o zákazu nošení šátků. Podobných těm, které nosily do školy naše babičky.

0 17
možnosti
JZ

Jste hloupý doopravdy, nebo to jen předstíráte?

10 0
možnosti
Foto

To poselství ze Švédska je dost podobné výkřiku z Titaniku pět minut před potopením...

8 0
možnosti
MP

Konečně aspoň v některých státech lidem dochází šílený multikulturalismus zaváděný EU. Kdy se probudí český národ? Nebo to za nás udělají blaničtí rytíři?

10 0
možnosti
Foto

Vy požadujete zákaz požívání pizy, hamburgeru, kebabu atd. v Česku?

0 10
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS