Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale fuj tajbl, zase ty hnusné stereotypy o naprosté většině mírumilovných a toterantních mohamedánů.

Ve Francii prý když hoří méně než 100 aut za den tak je to prý pohoda a klid.

Poslouchal jsem kus toho mírového a tolerantního kázání o těch jediných vyvolených a docela to připomínalo nedělní kázání Hitlera. Nechápu proč u nás honí a kriminalizují nějaké nacísty za nějaké tajemné symboly a nacístky za pořádání dětských besídek a tohle podivně nikomu nevadí.

2 0
možnosti

Souhlasil bych, kdyby byla uvedena souvislost mezi děním v evropských islámských enklávách a děním v celé oblasti bývalé Palestiny. Oni se určitě všichni muslimi solidarizují s Palestincama, ale přijmout jako samozřejmost tvrzení, že nějaký ústupek - nebo smířlivější postoj - Izraele by měl za následek změnu chování Marokánců, Alžířanů nebo třeba Pakistánců v Evropě, to odmítám. Je pro to nějaký argument?

0 0
možnosti

Nechápu, proč by mělo českým antisemitům záležet na existenci státu Izrael. Židi a muslimové se mydlí navzájem, tak ať si to užijou. Když se dva perou, třetí se směje. Měli bychom přistupovat ke všem světovým náboženstvím vyváženě. Když jsou u nás státem uznáni židi, tak by měli mít stejmé zákonné ukotvení muslimové. A když islám zatrhnout, tak zakázat i judaismus. To nejhorší, co můžeme udělat, podporovat jedno cizí náboženství na úkor jiného.

1 11
možnosti

Právo na názor má každý...aj na idiotský !

4 0
možnosti

J78i89ř15í 24R11a48š33k62a

14. 7. 2014 21:24

Ještě pár let podpory téhle havěti a politické elita se v Bruselu a v zemích jako je Francie začne měnit do podoby Marine Le Penové a podobně. Evidentně to páni v Bruselu ještě nepochopili v posledních volbách ;-).

11 0
možnosti

Přijde mi to logické a na jednu stranu obdivuji jejich schopnost mobilizace, pokud se děje něco s čím nesouhlasí. Češi taky nesouhlasí s tím, jak je zde spravedlnost slepá, že se krade atd. Bohužel nikdy do ulic nevyšli, jen nadávají u piva... Váš článek je silně zaměřen proti nim. Podívejte se jaký bordel udělali "nefanatičtí" Argentinci po prohře s Němci. Tohle je proti tomu ještě slabý odvar...

0 3
možnosti

hmm.. chápu Vás. před pár lety jsem smýšlel podobně, ale od té doby jsem nastudoval co jen šlo a dnes se na to dívám ... šířejí? To si totiž uvědomíte, v čem se liší ty civilizace. Demokracie není o mnoho lepší způsob vládnutí, než nějaká teokracie, tedy minimálně z hlediska civilizace jako takové. Má však tu výhodu, že díky svému pomalému způsobu výměny politiků nelítá ode zdi ke zdi. Ta "živelnost" ("horkokrevnost"?) to prosím není nic, co bychom jim měli závidět, Ale to , v co jsem doufal, že západ má a proto nás poučuje, nýbrž sebevědomí  klidné síly, která ví, že se nemá mobilizovat kvůli každé kravině, ale když už, tak pořádně (dnes už skutečně to vypadá, že na tento bod jsme zapomněli). 

A ad srovnání psychiky mentálně narušených religiozních sociopatů podléhajících džihádu a zjevně ne docela ne-normálních idotů, svrhnuvších se davem v okamžiku emocionálního stresu - to je na nějakého psychologa, aby nám to vysvětlil lékařsky. Rozdíl v tom je. Moje hloupá definice zní: Co vyčítám jedněm z nich, je ta nejstupidnější verze pokrytectví a zbabělosti, se kterou omlouvají své hrůzné činy a hájení těchto odporných činů, jménem Božím. A to prosím říkám jako v podstatě ateista, kterému by nejraději tihle joudové uřízli hlavu.

5 0
možnosti

Já jen doplním o další videa muslimské mírumilovnosti a jejich civilizačního přínosu ve Frankistánu. Vše souvisí s tím, o čem v článku píšete:

:

http://www.youtube.com/watch?v=s7fDnXimaNY

:

http://www.youtube.com/watch?v=6FoFkF-Or6w#t=26

: http://www.youtube.com/watch?v=s-eJZBOXdP4

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).