Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Opravte si, Lukáši, nadpis - špatné příjméní

0 0
možnosti

JJ uniklo mi to díky za upozornění, :-) Přece jen s dyslexii a dysgrafii dělám co mohu, nechci mlčet

0 0
možnosti

Výborně, je vidět, že lidé jako pan Konvička se pomalu, ale jistě začínají vracet do reality. Vše je prostě mnohem složitější a i pokud mám v jedné věci naprostou pravdu (například ve věci imigrace), tak to ještě neznamená, že v jiné věci nejsem pod vlivem propagandy. Jednoho dne tito lidé třeba uznají i to že ten "průšvih v New Yorku 2001" nebyl motivován žádným islámem. Zrovna tak jako v případě toho antraxu, který byl posílán na podzim 2001 s věnováním "Alláh je velký, smrt USA". Tady už je dnes prokázané, že to byl podvrh.

-

http://zpravy.idnes.cz/mr-antrax-spachal-sebevrazdu-a-fbi-se-musi-hajit-f52-/zpr_archiv.aspx?c=A080827_160130_kavarna_bos

"Necelý měsíc poté, co FBI označila za pachatele vlny antraxových útoků z podzimu 2001 vědce Bruce Ivinse z armádních laboratoří, musí se bránit: mnozí nevěří, protože je nepřesvědčily předložené důkazy. U soudu by asi neprošly. Ten se však konat nebude. Ivins spáchal sebevražd"

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).