Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J68a49k42u12b 55J54a82h54l

1. 5. 2014 23:05

Pane Lhoťan, vy jste psychicky nevyrovnaný člověk, který byl dříve extrémní islamista a nyní extrémní anti-islamista. Šířením nenávisti by jste měl být obviněn vy. Pokud někdo ohrožuje svobodu vyznání a projevu, pak jste to opět  - vy. Styďte se.

0 0
možnosti

Také si myslím, že to nebylo kuli knize... půjde o něco více. A policie zcela přesně ví. Zákrok byl zcela v souladu a profesionální.

http://www.petice24.com/?page=statistics&petition=ustredi_muslimskych_obci

0 0
možnosti
Foto

Odchytil jsem v nějakých zprávách, že se mělo údajně jednat o nějaké zbraně a výbušniny, případně že akce mohla souviset se zimním výbuchem na Palestinské ambasádě v Praze.

1 0
možnosti

O56s30k98a94r 55R13a12z56á18k

26. 4. 2014 18:28

To vyhrožování střelbou je zachyceno i na tom vloženém amatérském videu ...

1 0
možnosti

F45i17l72i35p 87F28u26c45h48s

26. 4. 2014 18:19

Rasismus jako vyšitý! Chudáci muslimové. Všimněte si, jak brutálně a nelidsky je ti naši gestapáčtí policisté přinutili sklopit hlavy a oči...

Přiznám se, že jsem neměl žaludek na to, abych celé video shlédl až do konce. Ještě teď jsem celý roztřesený z té policejní brutality...;-(

A Vám, paní Stefanie Vlasak, chci říci jenom jedno. Váš pan manžel (ten v tom černém tričku) je opravdový hrdina! Je zázrak, že takové nelidské zacházení vůbec přežil!

F.F.

7 0
možnosti
Foto

No jo, chudáci to jsou... dostali jasný příkaz držet hlavy dole a na nic nesahat, proto jeden z nich držel záznamové zařízení a zásah natáčel. R^

4 1
možnosti
Foto

Jednak si myslím, že se to odehrálo během modliteb z důvodu momentu překvapení ( což by při rozvazování tkaniček a zouvání bot policistů poněkud ztrácelo smysl), a jednak toto importované netolerantní náboženství nestojí nad našimi zákony, a pokud bylo odůvodněné podezření na porušování zákona ( na FB se objevují informace o zabavení zbraní), pak byl zásah Policie standartní a profesionální.

4 1
možnosti

J58a45r66a 47R80a20n86k

27. 4. 2014 6:05

Chudak Stefka.....manzel si odskocil z prace, nemel by dostat od zamestnavatele vypoved?

2 0
možnosti
Foto

Policisté zasahovali v mešitě v botách. No a co? Muslimové také nerespektují evropské normy a pravidla chování. Už vidím, jak si zasahující policisté rozvazují bagančata, jen aby náhodou někoho neurazili a ti, proti kterým zasahují na ně budou mezitím s otevřenou náručí a milým úsměvem čekat....

5 0
možnosti

Pro Lucii Sulovskou. Rasistický podtext proto, že od jisté doby se muslimové považují za rasu. Ostatně oni k tomu mají opodstatnění v Koránu;-)

3 0
možnosti
Foto

konvertovana ceska neni rasa, to je spis nekde na urovni obtizneho hmyzu

3 1
možnosti

R^ Po dlouhé době co policii tleskám. V mešitách je možné zasahovat kdykoliv, důvody jsou k tomu dány nejen historicky, ale také současností. Kdyby byla možnost oživit Lva z Lechistánu, tak by tam naklusal se svými okřídlenými husary a nebylo by ani třeba nikoho brát do vazby. Nebylo by totiž koho.

10 0
možnosti

J14a20n 21H85o34r83n

26. 4. 2014 16:15

to co je na tom videu mi prijde naprosto normalni zasah policie. Ja nechapu proc islam v cechach a nejen zde,neni postaven po boku fasismu mimo zakon.Kazdy kdo se pristehuje do cech se, ale i jinam do evropy, se dozaduje svych prav, ktere mel v zemi jeho puvodu, ale ktera tam ani mit nemusel a zde je chce mit a politici, aby ziskali vic hlasu ve volbach jim toto umoznuji.Pokud nekam prijdu, tak musim prijmout to jak to tam chodi(zvyky,zakony) a pokud se mi to nelibi,tak muzu odejit,tam odkud jsem prisel. A jako by to nestacilo,vsechny mozne neziskove organizace pomahaji uprchlikum z techto zemi tim, ze je dovezou k nam. Proc tyto neziskove organizace nepomohou temto lidem k tomu, aby mohli v klidu zit v zemi sveho puvodu? Uz ted tu mame jednu mesinu,ktera vsak dela vetsinu ve vezeni s kterou si nikdo nevi rady, jen ji danovi poplatnici zivi a, ale muy k nam budeme navic dovazet dalsi.Nad tim zustava rozum stat!V nekterych arabskych zemich pristehovalec musi ,alespon pokud se chce ozenit, prijmout arabske jmeno a islam jako viru.Proc takto nebranime sve tradice v evrope?

11 0
možnosti
Foto

Proč nebráníme své tradice v Evropě?

 Protože jsme je jako hlupáci zavrhli.Protože Evropa je vybudována na křesťanských základech a to se nelíbí atheistům.Protože v čele Evropy stojí levičácká pakáž,které jsou tradice proti srsti.Oni tvoří novou společnost podle Marxe.Protože evropané jsou změkčilá a zženštilá banda.Protože naše "přehumanizovaná" společnost se nechce dotknout jemnocitu těch,kteří se ohání svými pseudosvobodami.Protože je to každému fuk!

 Evropa je v morálním rozkladu a vy by jste po ní chtěl,aby bránila nějaké tradice...

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS