Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rád by som vedel ked už tak fundovane hodnotíte človeka o ktorom ste včera netušili že žije.ako ste sa dozvedeli že je fašista neonacista rasista človek s ktorým ste sa nikdy nestretli,nepočuli ste ho rozprávat nic závažné nespravil v čr. o nom vedeli asi tolko ako na slovensku povedzme kto to je david rath.tzn.skoro nikto netuší kto to je.odkial ste sa dozvedeli co si treba myslet o nejakom kotlebovi?odpoviem za vás-no z médií.a co potom ked nedajbože kotleba napriek svojmu fašizmu či coho bude dobrý,nic neukradne nevytuneluje,nebude nosit uplatky v škatuli??bude vám to stačit aby ste si aj v čr porídili fašistu namiesto zlodejov?

1 0
možnosti

Lukáši, to jsi psal celé sám, nebo Ti opět pomáhali přátelé z White media?

Můžeš mi uvést aspoň jeden příklad, v čem jsou Romové protežováni či zvýhodňováni? Že se jim v těch osadách žije tak dobře a každý by chtěl být na jejich místě?

Multikulturalismus se netýká jen cizinců (jiných kultur), ale i domácích obyvatel? Nepřekombinoval jsi to trochu?

Prosba na závěr - nezaplétej prosímtě církev a evangelium do slátanin oslavujících fašisty.

0 1
možnosti

co je rasismus v Evropě? poukazování na problémy? Co je nacionalismus- návrat k národním kořenům? Kde je ta hranice?

Výkřiky rasismus a nacionalismus  prakticky nadužívají ti, kteří dělají problémy a tím se brání, nebo ti, co by ty problémy měli řešit a tím je neřeší.

I proto to dopadlo na slovensku tak, jak dopadlo.

1 0
možnosti

"Multikulturalisté a Evropská unie to ale nikdy nepochopí, protože je jim bližší rasismus namířený proti bílým, islámská nadřazenost a vše zaměřující se proti Ježíši Kristu."

Nevidana hysterie. Jsem jednoznacne pro multikulturni evropu a EU mi jako spolecenstvi +/- vyhovuje, cim to ze ani jedna z vasich nalepek na mne nesedi?

To ze vy rad spadate do skatulek a konvertujete jak na bezicim pasu neznamena, ze to tak maji i ostatni.

3 5
možnosti

Problematika je celkem dobře popsána ve zprávě BIS za loňský rok:

"Je pravděpodobné, že neřešení sociálních problémů, často spojovaných s etnicitou problémy zasažené skupiny tzv. „nepřizpůsobivých“, povede k dalšímu růstu napětí v daných oblastech. Jedním z důsledků může být i vzrůst podpory extremistickým subjektům. Navíc hrozí riziko, že i standardní politické strany, zejména na komunální úrovni, budou postupně přebírat rétoriku či některé postoje extremistů a využívat je v rámci politického boje. Postupně by tak mohlo dojít i k částečné radikalizaci běžných politických stran, jejíž příčinou mohou být obavy ze ztráty voličské podpory. Pokud nemá být tento scénář naplněn, bylo by potřeba vzdát se „bázlivého“ přístupu k daným problémům, zejména etnickým, a přestat se vyhýbat reálnému popisu existujících problémů. Je nutné opustit neustálé nikam nevedoucí akademické debaty a cíleně se zaměřit na konkrétní projekty a záležitosti praktického rázu. Jedině tak lze ubrat argumenty extremistickým uskupením, a nepřímo tak snížit jejich popularitu."

3 2
možnosti
Foto

J59i59ř52í 60N73ě66m96e46c

24. 11. 2013 18:15

Hlouposti pane, hlouposti, snad jim nevěříte?

BIS léta a léta věděla, a NEKONALA. Ubrat argumenty extremistickým hnutím?! Třeba myslíte těm drzounům z Litvínovského sídliště Janov, těm sičákům z Nového Boru, těm arogantním extrémistům z Českých Budějovic, Přerova, Ostravy, Brna, Ústí nad Labem, Teplic...

Policie a justice ví o problému léta, a skutek utek.

4 1
možnosti

J26a37n 29R37á44ž

24. 11. 2013 17:19

Souhlasím s názorem,ze volba Kotleby županem (hejtmanem) je varováním pro Česko, kam muže zametání mezikulturních problémů dojít. Lidé jsou už tak naštvaní, že raději v "nejslovenštějším" kraji zvolili raději fašistu (že je Kotle ba fašista s autorem souhlasím) , než proevropského kandidáta socialistického Smeru. Známý antieurounijní politik Richard Stulík, který se netají svými názory na nezačlenitelné, je podle anket třetím nejpopulárnějším politikem na Slovensku. To jasně vypovídá o krachu multikulturalismu.

Obavám se, že když se rapidně nezmění statní politika ČR k problémovým menšinám, zejména k Cikánům a muslimům, vyhrají krajské volby v Ostravě a Sev. Čechách podobně extrémně razantní politici jako je slovenský Kotleba. Politika, jak ji praktikoval Kocáb, či Stehlíková, ale i Šabatová, přímo nabízí k převzetí moci radikály.

6 1
možnosti

J12a98n 33R74á59ž

24. 11. 2013 17:37

Oprava: Ne Stulík, ale Richard Sulík. Automat tabletu do jména "t'' vložil sàm

0 0
možnosti

P23e13t83r 62F12o89j12t20í49k

24. 11. 2013 16:55

R^R^R^právě jsem dopsal blog, který mi vyjde až v noci (mám už dnes vybráno:-/) téma stejné, myšlenky podobné. Jsem rád, že nejsem sám, kdo si myslí, že chování Rómů je důsledek, ne příčina průšvihu. Politici to totiž velmi rádi bagatelizují.

6 0
možnosti

J36a21n 61K50o33t15t36a18s

24. 11. 2013 16:50

Máte odvahu, v lecčems s vámi souhlasím, ale v ČR republice to je trochu o něčem jiném. Jako obvykle tady naši představitelé vzhlížejí k Bruselu se strachem staženým konečníkem podobně jako kdysi k Moskvě...a odkývnou, co se dá.:-/

5 2
možnosti
Foto

Nikoli. Odkývnou naprosto vše.

6 0
možnosti

vyborne a obdiv k vasi statecnosti a pravdomluvnosti, vazeny paneR^R^R^

4 0
možnosti

24. 11. 2013 16:37

Aha, škoda, že jste neuvedl nějaký příklad té agresivní multikulturní propagandy.

5 6
možnosti
Foto

Té je všude více než dost. Za komunistů to nebyl žádný problém. Začlenění Romů, tehdy ještě Cikánů do společnosti jakož takož, v rámci možného, fungovalo. Teď nefunguje vůbec nic a veškeré "plány" jsou na dvě věci. Jistě víte na jaké.

3 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS