Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je problém s vámi fanatiky. Dialog je hned propagace, kdo dá peníze na konferenci o islámu ho hned propaguje, a určitě nekriticky a v nejhorší formě, kdo konferenci pořádá taky, místo toho abyste tam šli a nějak si vyměnili informace, tak akorát jdete na blog, kde se vybrečíte, že ostatní lidi spolu mluví a vám se to nelíbí.

Ale zase kdyby Lhoťan nevykrmoval lidi svým konspiračním viděním světa plného zločinných sítí a neměl Svůj boj, tak je to úplný nýmand, po kterém pes neštěkne, takže ho chápu.

3 6
možnosti

Pane Smetana a teď tu o červené karkulce :-D

2 2
možnosti

Kdepak, nejhorlivějším propagátorem islámu je Lhoťan. Bez něj by jeden ani nevěděl, že jsou v Česku nějací muslimové. ;-D

2 4
možnosti

A to Vám vadí, že? Že upozorňuji na to, že tu je problém ...

0 0
možnosti

J32i95ř19í 64H16o32l95ý

5. 6. 2013 10:56

Kultura v arabských zemích skončila už dávno a to s příchodem Islámu. 

Od té doby se tam ani vepř neuprdne. A inteligence končí tam kde začíná korán.

7 1
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).