Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

je naprosto logicke a bezne, ze kazda myslenka, kazda ideologie je sirena svymi zastanci. Kazdy z nas, kdo slysi dobry vtip ho rekne dalsim. V tomto pripade je treba se zamerit spise na to, co lidi primeje, zvlaste ty, kteri k nam neprisli ze zemi, kde je islam dominantnim ci jedinym nabozenstvim, co je primeje k tomu se k nemu obratit. A objektivne je treba rict, ze o pupularizaci islamu jste se drahne let snazil i vy sam pane autore...

1 1
možnosti
Foto

Úryvek z klasické literatury (G.Bernard Shaw): "Omluv ho, Theodote. Je to barbar a myslí si, že zvyky jeho kmene a ostrovajsou zákony přírody."

0 1
možnosti

Zkopírovaný text-

Celý svět potřebuje takového vůdce!

Předsedavlády Kevin Rudd - Austrálie

Muslimové,kteří chtějí žít podle islámského práva Sharia, byli ve středu vyzváni, abyopustili Austrálii, čímž se vláda zaměřila na radikály ve snaze odvrátit možnéteroristické útoky.

Ruddsám pak rozhněval některé australské muslimy prohlášením, že podporovalšpionážní agentury ve sledování národních menšin. Cituji:

„Přistěhovalci,ne Australané, se musí přizpůsobit. Přijměte to, nebo odejděte. Jsem unavenýobavami tohoto národa u toho, zda nejsme ohroženi nějakými jedinci či jejichkulturou. Od teroristického útoku na Bali jsme u většiny Australanů zaznamenalinárůst vlastenectví.“ Našekultura se vyvíjela během více než dvou století bojů, pokoušení a vítězstvímilionů mužů a žen, jež usilovali o svobodu. Mluvíme převážně anglicky, nešpanělsky, libanonsky, arabsky, čínsky, japonsky, rusky, nebo jakkoli jinak.Tudíž pokud se chcete stát součástí naší společnosti, naučte se jazyk! VětšinaAustralanů věří v Boha. Není to žádný politický pravicový nátlak, aleprostý fakt, neboť právě křesťanští muži a ženy založili tento stát nakřesťanských principech, což je jasně zdokumentováno. A je jistě vhodné, aby tobylo vyobrazeno na stěnách našich škol. Pokud vás bůh obtěžuje, navrhuji vám, abysteuvažovali o jiné části světa jako svém domově, neboť Bůh je součástí našíkultury.          Vaši víru můžeme akceptovat, a nebudeme se ptát proč. Vše, co žádáme, je abyste vyakceptovali tu naši a žili s námi v souladu a pokojném soužití.          Tohle je naše země, naše půda a náš způsob života a dáme vámveškerou příležitost k tomu, abyste toho všechno mohli užívat. Ale jakmilejste si začali stěžovat, naříkat a remcat o naší vlajce, našich závazcích, našíkřesťanské víře nebo našem způsobu života, velmi Vám doporučuji využít dalšípřednosti naší skvělé australské svobody - právo odejít. Pokud jste nešťastní,odejděte. Nenutili jsme vás sem přijít. Požádali jste, abyste tu mohli být. Takpřijměte zemi, která př

11 0
možnosti

M77i29l90a35n 62R98a41d55e37k

18. 4. 2013 20:11

jo, uz to priznal pan bloger  Ladislav Benes na svem blogu. Jde jim o islamizaci, jako prvnim krestanum.

3 0
možnosti
Foto

Vyznavači islámu, ale i jiného náboženství, se samozřejmě vždy snaží přesvědčit o správnosti své víry a šířit jí mezi ostatní. Takto je nutno to vnímat.

Je však nutno posoudit (jde-li to), jestli to představuje bezpečnostní riziko. Já to neumím posoudit, chci však věřit, že příslušné orgány to sledují.

BTW: budeme stejně silně bojovat proti ostatním vírám?

3 7
možnosti

Pokud by byly tak silně protizápadní, tak by se to docela vyplatilo.

6 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS