Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem křesťan a v mé zemi ani nikde jinde ze mě nikdo podřadný druh neudělá.Islám je zlo a druhá Reconquista bude jednou nevyhnutelná!  [>-]

0 0
možnosti

A to jsi zase vzal kde, Lukáši, že Ibn Síná byl ateista??

0 0
možnosti

No co, aspoň si před smrtí zastřílím a zaměřím se zvlášť na české konvertity. Staré pořekadlo: „Poturčenec horší Turka."

5 1
možnosti

Evropazemřela v Osvětimi.

Fašisté zlikvidovali 6 miliónů židů. V Osvětimi jsme spálili kulturu, myšlení, tvořivost, talent. Zničili jsme vybrané lidi, opravdu vybrané, protože židovství vytvářelo skvělé a úžasné lidi, kteří změnili svět.

Evropa pod záminkou tolerance a protože si chce dokázat, že je vyléčená z choroby rasismu, otevřela brány 20 milionům muslimů, rase která Evropě přinesla hloupost a nevědomost, náboženský extremismus a nedostatek tolerance, kriminality a chudoby, vzhledem k neochotě pracovat. Tato rasa vyhazuje (do povětří) vlaky, zvrátila evropská krásná města do třetího světa, kde se topí ve špíně a kriminalitě. Tito lidé se uzavírají v apartmánech, které dostávají zdarma od vlády a plánují vraždu a zničení jejich naivních hostitelů.

Islámské populace je přibližně 1,2 miliardy, to je jedna miliarda dvě, stě milionů 20% světové populace. Islámská populace obdržela jen 7 Nobelových cen.

Globální Židovské populace je přibližně 14.000.000, slovy čtrnáct milionů nebo 0,02% světové populace. Ti přijali celkem 129 Nobelových cen.

Židé nepodporují "vymývání mozků" svým dětem ve vojenských výcvikových táborech, ani je neučí, jak vyhodit sebe samé "do povětří" a způsobit maximální smrt jiným, kteří nejsou židé. Židé neunášejí letadla, ani nezabíjejí sportovce na olympijských hrách a ani se "vyhazovat do povětří" v restauracích. Není jediný Žid, který zničil kostel. Není jediný Žid, který demonstruje k zabíjení lidí. Židé neobchodují s otroky, ani nemají vůdce vyzývající k džihádu a smrti všem nevěřícím. Určitě by muslimové ve světě, měli zvážit a zapojit investice do standardního vzdělávání a méně obviňovat Židy za všechny jejich problémy. Muslimové by se měli ptát, "co mohou udělat pro lidstvo(?)", aby měli právo požadovat respekt ostatního lidstva.

8 1
možnosti
Foto

A oč vlastně jde? Že se v budoucnu budeme pětkrát denně modlit, dávat část příjmů na dobročinnost (s čímž lze jedině souhlasit), víkend bude posunutý, ženy se budou jinak oblékat a nebudeme veřejně chlemtat alkohol? K tomu jednou za rok změníme na měsíc životní styl a jednou za život si uděláme pěkný výlet do Mekky. V čem je vlastně problém? :-P

2 12
možnosti

M48i40l54a31n 25R31a13d90e10k

16. 4. 2013 21:24

jo, prot je v islamskych zemich takovy blahobyt, ta dobrocinost je holt naramna.Rv

8 2
možnosti

16. 4. 2013 20:25

I nu, zatim se hulakat z minaretu nesmi ani v Botkyrce a uz vubec ne ve Stockholmu. Zrejme jste tuto informaci nacerpal z nekolik dni stare zpravy, ze Policie jako jedna de schvalovacich instanci nema nic proti vyvolavani v delce 3 az 5 minut kazde patecni poledne mezi 12 a 13 hodinou. Obecni rada take jiz drive nenasla zadny zakon, ktery by zakaz umoznil. Ted zalezi na obcanech v sousedstvi, zda nebudou vyvolavanim ruseni. Pak by podle Miljöbalken slo vyvolavani zakazat. Takze vsechno je trochu jinak nez pisete - nej de o Stockholm ale o Botkyrka, a povoleni je dosud v jednani.

0 5
možnosti

17. 4. 2013 8:08

To je dobry - minusy za objektivni a pravdivou informaci.;-D

0 2
možnosti

Ja pokladam za vetsi nebezpeci ateismus nez islam.

5 11
možnosti

Muzete napsat , i z jakeho duvodu ?

5 0
možnosti

Osobně zde vnímám jiný aspekt a to je tzv. restart hodnot společnosti po doznívající zkušenosti se socialistickou a humanistickou společností, která naprosto rozvrátila funkčnost společnosti v prospěch tzv. lidových mas. Jelikož milníky společnosti, normy a zákony vesměs vznikají na základě  lekcí a precedentů, tak zde zažíváme natvrdo zkušenost ze snahy sociálně a humanisticky, inženýrsky "šlechtit" člověka. Většinu společnosti naprosto hodnotově a tradičně  destabilizovala, nehledě na samotné hospodářství  a správu země. Toto určité vykořenění je vodou na mlýn různým ideologiím a jelikož je potřeba ve vývoji společnosti udělat další krok a to tvrdé ponaučení z manipulativního náboženství a jeho různých forem. Islám možná pardoxně přispěje k restartu společnosti a ukončení jedné epochy, jež začala v 19 století nacionalismem, dále pádem velkých říší, koloniálních držav, socialistickou a komunistickou zkušeností až po různé ideologie a  diktátorské režimy. Přijde určitá doba temna a následné vystřízlivění, že stát a společnost se o vše postará a bude potřeba hájit tvrdě naše hodnoty vůči militantnímu islámu. Což nakonec povede k tvrdému ponaučení o zhoubnosti náboženských ideologií, obdobně jako před tím komunistických ideologií, a náboženství již bude naprosto zprofanované a prázdné. Nebude již mít takový vliv na společnost. Taktéž dojde k opětovnému tvrdému poznání hodnot, třeba jídlo v samoobsluhách, lékařská péče, bezpečnost .... . Tak jako II světová válka učinila tvrdou zkušenost, tak tato nová zkušenost na pobořené Evropě, přinese jinou společnost, postanacionální, post humanistickou a post náboženskou. Zakusí tvrdě pád společnosti a tvrdost opětovné obnovy... .

0 3
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).