Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Niktor

2. 10. 2011 11:13
Čína a Rusko

Už jsem si ve vašich článcích zvykl na patos, přehání a soustavné očerňování ÚMO, ale že začnete (nejspíše podle intelektuálních a morálních "velikánů" jako je Adam Bartoš i opěvovat i nesvobodné a v mnoha ohledech kruté režimy jako je ten čínský a ruský... A nebo snad mají v Číně křesťané ráj na zemi? Tibetští buddhisté jsou vždy pod ochranou hodné čínské armády? Muslimové v Ujgurstánu si nemají na co stěžovat? :-/

0 0
možnosti

kaktusak

2. 10. 2011 11:17
Re: Čína a Rusko

Když křesťané, buddhisté nebo muslimové respektují zákony, nic jim v Číně nehrozí.

0 0
možnosti

petrph

2. 10. 2011 10:53
tady je rozdíl mezi bráněním a chráněním

Skoro před 100 lety západní velmoci přijali vůči fašismu politiku appeachmentu-nechránit se,neprovokovat,nezakazovat  nezajímat kontroverzní postoje.. a Hitler došel k závěru, že si může dovolit všechno. Ještě před zahájením války nejen zavedl rasové zákony, obsadil cizí území, atd.. Pak bleskovou válkou během par měsíců obsadil většinu Evropy. Na to skutečně spojenci nebyli připraveni... Jenomže, když se připravili (a většinu té přípravy mezi vyplnila diplomatická jednání) - stal se opak.I mezi dnem vylodění spojenců v Normandii a dnem kdy  překročili Rýn a vtrhli do centra Německa, uplynulo taky jen pár měsíců..

Takže, nyní je to podobné- západní svět ustupuje islámu a jeho ideologii.Až dojde k válečnému střetu, má Západ, zase jak před těmi 66 lety) dostatek technickoválečné převahy aby islám zašlápl do země. Copak to Irák nepředvedl dost jasně?

1 0
možnosti

kaktusak

2. 10. 2011 11:21
Re: tady je rozdíl mezi bráněním a chráněním

Západ ani tak neustupoval, jako nasměrovával Hitlera tím "správným" směrem.

Spojenci byli připraveni, až když Rudá armáda zničila velkou část německé vojenské síly. Pak už to šlo rychle.

Západ má nyní vojenskou převazu větší než kdy předtím. Jsou proto absurdní tvrzení, že nějaká muslimská země připravuje válku. Světový mít ohrožuje právě Západ. Copak to Irák nepředvedl dost jasně?

0 0
možnosti

certik_bertik

2. 10. 2011 10:12
Čína

nebo Rusko by poslali armádu kdyby věděli že se jim to vyplatí

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS