Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

Naive_observer

8. 10. 2011 18:18
Krása

Lukáši, way to go!!! Držím Ti palce V

0 0
možnosti
PGS

pgjed

27. 9. 2011 20:35
islám považuje násilí za normu!

Vždyť není to tak dávno, kdy se Evropa a Blízký Východ, i Afrika třásly před oddíly mamelůků, fanatických islámských bojovníků. Ti byli "vychováni" bitím, násilím, mučením, hladem a vymýváním mozků z především křesťanských hochů, které často rodiče, kteří odmítli v osmanských državách přestoupit na islám, museli dát "do zástavy" aby se nestavěli proti islámské nadvládě. Dnes si takovouto mentalitu a ideologii taháme do Evropy a Turecko zveme do EU! ;-D

0 0
možnosti
ML

Niktor

28. 9. 2011 13:33
Re: islám považuje násilí za normu!

Že vy si pletete Mamlúky a janičáry? Ale ani ti se ovšem nerekrutovali z řad hochů jejichž rodiče "odmítli v osmanských državách přestoupit na islám"...Máte to prostě nějaké dopletené.

0 0
možnosti
O

odoakar

27. 9. 2011 14:38
malý dotaz a rada

Amr ibn Šuajb (NBS) vyprávěl podle svého

otce, že jeho děd slyšel Posla Božího (NBŽM), jak říká: „Přikazujte

svým dětem, aby se modlily od sedmi let, a bijte je za to (že tak

nečiní) od deseti let a oddělte je v posteli.“ (podle ABÚ DÁWÚDA)

Pokud vycházíte z tohoto hadíthu, tak přece nejde o to,  že "islám ve výkladu některých českých muslimů je neslučitelný s liberální demokracii a evropským pojetím práv dítěte i člověka". Není tedy slučitelný v jakémkoliv výkladu, ten hadíth hovoří přece jasně. Když balancujete nad tím, jak si ještě zachovat rádobymuslimskou tvář a nad tím, jak se mstít bývalým souvěrcům, tak si to rozmyslete, takhle totiž shazujete i sebe, vy liberální muslime, co už dávno muslimem není, byl-li vůbec někdy.

0 0
možnosti
OK

jurnecka

26. 9. 2011 21:20
v poslední době

Neprožíváte v poslední době nějakoý názorový přerod?

Připadá mi to tak, když srovnám vaše články před lety a v součastnosti...

Nutno podotknout, že ten přerod se mi celkem zamlouvá...

0 0
možnosti
C

Camino.

27. 9. 2011 3:01
Re: v poslední době

Take si to myslimR^ A o tech ceskych muslimkach jsme nikdy nemeli zadne vysoke mineni, nebo spise....mely by byt deportovany do zemi svych partneru.

3 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).