Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

REDD-Grrr

17. 4. 2011 16:48
Erm

Kámo, když by sis o svých názorech a o představě islámu popovídal s mým bývalým sousedem Burakem (což je ke všemu ještě Turek, což jsou né zrovna až tak moc horcí okolo islámu), tak nevím, asi bych u toho bejt nechtěl. Měl jsem v Redfernu v Sydney 4 Turky v naší společné domácnosti, tři z nich by si z tebe dělali srandu, že nevíš vůbec o čem meleš, ale nic by neudělali. Z tojo jmenovitě Kerem, co se několikrát ztřískal jak duha. Ale Burak ... ten nechlastal, byl dycky klidnej, svátost sama, ale zkus začít povídat o Islámu. Udělal jsem to jednou, jsem si dělal srandu z Kerema, už nevím kvůli čemu, ale od té doby jsem si na Buraka dával pozor. vylítl jak čertík z krabičky. Jsem docela rád že jsem tam odsaď zmizel :P

0 0
možnosti

QWERTOP

12. 4. 2011 18:04
Muslimové

potřebují k životu nás, kafíry. Až poté se začnou vraždit pořádně i mezi sebou. Islám je bezduchý mohamedův  Matrix a z lidí dělá nečlověky - muslimy.

0 0
možnosti

j.cizek

12. 4. 2011 17:00
Proč by...

Kvůli pálení Koránu byli v Afgánistánu zabiti pracovníci OSN, kteří přišli Afgáncům pomáhat. Zabíjet muslimy za pálení Bible? Proč a nač? Narozdíl od islámu, je jedním ze základních kamenů křesťanství idea odpuštění. Pálení Bible však ve mně "vzbuzuje" naprostou ignoraci. (Ať si chlapci zablbnou, kdo si hraje nezlobí  ;-))

0 0
možnosti

Camino

4. 4. 2011 4:34
Lukasi, obavam se, ze si timto blogem ublizite..

fanatik muze byt i Vas soused na "mirumilovnem" posezeni v mesite.

0 0
možnosti

rezjir rezjir

2. 4. 2011 21:25
no jo

ale tady jde o to, že zkrátka existuje kultura,která si váží knih více než lidí.

0 0
možnosti

kostej_

2. 4. 2011 21:27
Re: no jo

Myslíš tu, která pálí Bibli, nebo Korán? :-P

0 0
možnosti

certik_bertik

2. 4. 2011 11:24
hmm

co na vaše názory říká (skutečně) islámská nadace?

0 0
možnosti

kostej_

2. 4. 2011 17:21
Re: hmm

Určitě chystají nějakou zajímavou fatwu :-P

0 0
možnosti

JaromírP.

2. 4. 2011 11:08
Každé náboženství se dá zneužít

Jak z bible, tak z koránu se dá vybrat to, co se jejich vykladačům momentálně hodí.

A jak vidíte v případě Iráku, Libyie, zdůvodnit se dá všechno. S náboženstvím je to obdobné. Křesťanství má svoji dobu hanby za sebou, islám ji nyní v podobě islámských fundamentalistů prožívá. A když se do toho USA i Západ v podobě Iráku, Libyie i Afghánistánu zamíchají a prosazují svoje zájmy, obrátí se potom  zloba davu proti nevinným, jak se to stalo nyní v Afghánistánu.

Osobně jsem ateista, ale s názory autora tohoto článku souhlasím.

0 0
možnosti

VentreSaintGris_X6

2. 4. 2011 20:10
Re: Každé náboženství se dá zneužít

Srovnej si jenom ústřední postavy těchto dvou náboženství (Ježíše a Mohameda)jakožto vzory k následování. A možná ti docvakne, že následovat warlorda, masového vraha, loupežníka a pedofila není to samé jako následovat filantropa a pacifistu.

Bezesporu lze konstatovat, že i ve jménu křesťanství lidé napáchali nemála svinstev, ale ten rozdíl je v tom, že křesťanství šlo a vždy půjde "reformovat" a napravit v lidské složce návratem k příkladu Ježíše. Stejná "reformace" návratem k základům a příkladu Mohameda v islámu již taky proběhla. Jmenuje se wahábismus a jedná se o nejodpornější formu islámu...

Jsem taky ateista, ale jstem rovněž dalek takové "bohapusté" relativizace jako předvádíš ty. Náboženství stejně jako neteistické ideologie nejsou stejná a ideologie se musí posuzovat dle obsahu. Křesťanství není islám ani vzdálenou podobou...

0 0
možnosti

villík

2. 4. 2011 10:43
V současné době neexistuje islám.....

..už pouze jen islamofašismus. Víte?

0 0
možnosti

Gašpo

2. 4. 2011 10:34
Pán Lhoťan

Vás mám za osvieteného muslima. Touto "odchylkou" trpíte preto, že nie ste arab a vyrástol ste v civilizovanom prostredí.;-)

Držím Vám palce a zároveň sa o Vás trochu bojím, pretože idete proti prúdu. On ten islám fašizmom v podstate je a zvalcuje Vás. Myslím že ten islám za to nestojí aby ste sa ho snažil hájiť. Ja viem, v podstate ste v situácii že nemáte inú voľbu. Vy z toho vlaku vystúpiť nemožete. Tak zlomte vaz.;-)

0 0
možnosti

Pavel Skeptik V

2. 4. 2011 9:32
Radši se bojte!

Doba, kdy si "Zápaďané" přestanou nechat kálet na hlavu se blíží rychleji než si Vy a a vládnoucí, neomarxističtí ochlokraté, dokážete představit!

Evropa procitá!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS