Alternativní verze historie aneb jak StB předala Československo neomarxistům v Bruselu ...

Když si již uvědomělí soudruzi z StB uvědomili, že stávající komunistický systém již nemá šanci existovat, tak se spojili s marxistickými extremisty, kteří byli extrém i na komunisty, a odstartovali tzv. Sametovou revoluci 17.11.

Asi tak bych popsal to, co se skoro po 30. letech dovidáme o dění 17. listopadu 1989. Ze všech těch svědectví mi vychází následující obraz, který je dosti tragicky.

Komunisticky režim se vnitřně nacházel v těžké krizi, vládnoucí elita si byla vědoma toho, že musí přijít změna. Protože pokus o reformu SSSR stále více destabilizoval celý Východní blok, tak uvědomělí soudruzi z StB a KSČ věděli, že mají pouze dvě možnosti. Buď vytrvat do konce a riskovat totální revoluci nebo řízeným způsobem vyvolat rádoby převrat, který by umožnil strukturám starého režimu poklidně přejít do režimu nového a zachovat si jistou formu moci.

Ve své podstatě to zas tak složité nebylo, protože v rámci radoby opozice proti vladnoucimu komunistickému režimu působili i marxisté a další různí levičáci, kteří svým socialistickým extremismem byli nepřijatelní i pro vládnouci komunistický režim.

A samozřejmně, že StB měla tuto opozici podrobně monitorovanou a pod kontrolou, takže mohla s touto opizicí uzavřít dohodu o předání moci. Ve své podstatě skutečným problémem nebyla StB, ale český a slovensky lid. Který žíl v relativních jistotách a tak moc po nějaké změně ntoužil.

Ovšem i tento problém se dal vyřešit. StB mohla podněcovat a podporovat tzv. Opozici k postupnému zesilování aktivit. Sice se objevily „problémy“ například, když režim povolil demonstrace, ale úderníci z řad opozice „problém“ vyřešili a záměrně demonstrace vedli nepovoleným směrem.

Tehdy nastoupila policie, která zasáhla. Ale ani policejní zásah neprobudil český a slovenský národ k povstání proti režimu! Taková krize. Naštěstí ji vyřešil agent StB Zifčák, který zahrál mrtvého studenta. Marxisticko-trockistický člen opozice Petr Uhl pak zatelefonoval do amerického radia Svobodná Evropa a hlásil, že československá policie vraždí v Praze studenty.

Zvukový záznam hovoru

A tak nám odstartovala éra převlékáni kabátu a postupný nástup neomarxistu z Bruselu, kdy poklonkování Moskvě nahradilo poklonkováni Bruselu a socialismus sovětského typu byl nahrazen socialismem neomarxistického typu ...

Někdo řekne, že to je konspirace a pod. Ale podívejte se okolo, sledujte co se děje a co dělá EU ...

Mimochodem vidíte, že smrt Martina Šmída je vlastně taková první desinformace a fake news vytvořená těmi, kteří  nám dnes vládnou?  

Novinky.cz o smrti Martina Šmída píši: "Mrtvý student" vyburcoval veřejnost

 

Autor: Lukáš Lhoťan | čtvrtek 30.11.2017 19:28 | karma článku: 16,28 | přečteno: 953x