Lukáš Lhoťan

Bolševici dnešní doby aneb Český helsinský výbor v akci

29. 03. 2017 13:22:06
Český helsinský výbor požaduje vyhazov z práce pro kritika neomarxistické politiky EU. Tento výbor jenž si hrál na ochránce práv pronásledovaných v dobách komunismu se dnes chová úplně stejně, jako komunisté.

Právě jsem si přečetl prohlášení Českého helsinského výboru z loňského roku, kde tento výbor útočí u ministra Chovance na šéfa odboru azylu a migrace na Ministerstvu vnitra Tomáše Haišmana a požaduje, aby byl pan Haišman vyhozen z práce.

Český helsinský výbor se tak začíná chovat úplně stejně jako bolševističtí aktivisté v dobách komunismu, kteří požadovali vyhazovy pro lidi nesdílející nadšení z bolševismu. Český helsinský výbor ovšem jde dále a požaduje vyhazov pro člověka, který si dovolil veřejně kritizovat neomarxismus a snahu zaplavit Evropu masou imigrantů z Afriky a islámského světa.

Jak to zpívá Karel Kryl? Už opět nás vyhazují z práce? Podle mne se dlouhodobě projevuje Český helsinský výbor, jako nepřítel demokracie a svobody, kdy usiluje o zastrašení a společenskou likvidaci lidí, kteří nesdílejí nadšení z neomarxismu, islamizace a zaplavení Evropy kulturně odlišnými a nepřizpůsobivými imigranty.

Český helsinský výbor se tak postavil do role inkvizice a Táňa Fischerová se postavila do role Josefa Urválka, kdy zatím ještě požaduje pouhé vyhazování z práce a ne rovnou popravování odpůrců neomarxismu, jenže i to může brzy přijít.

Jistě nikoho nakonec nepřekvapí, že Český helsinský výbor se otevřeně postavil na stranu islámských extremistů a odmítá policejní vyšetřování šíření islámských extremistických myšlenek místopředsedou Ústředí muslimských obcí v ČR Sáňkou. Doslovně cituji z prohlášení: "Český helsinský výbor pokládá policejní zásah a obžalobu Vladimíra Sáňky za porušení svobody vyznání."

Podle Českého helsinského výboru nesmíte odmítat imigraci a neomarxismus, ale musíte tolerovat šíření islámského extremismu. A takoví jsou tihle údajné ochránci lidských práv, kdy hájí zájmy islámských extremistů a nenávidí práva českých obyvatel, které by nejraději nechali nahradit imigranty a muslimy ...

Autor: Lukáš Lhoťan | karma: 43.49 | přečteno: 2745 ×
Poslední články autora