Politička KDU-ČSL vyhrožuje sociálkou rodičům, kteří nepošlou své dítě na multikulti akci

Byl jsem v šoku, když jsme si potvrdil neoficiální informací o tom, že brněnská politička za KDU-ČSL by nejraději poslal sociálku na rodiče, kteří si nepřejí, aby na české škole probíhala multikulturní propaganda.

Oficiálně celou věc potvrdil záznam z jednání zastupitelstva v Brně - Bystrci, kde "radní a zároveň učitelka ze ZŠ Heyrovského Eva Barovjanová v této pasáži hovoří v souvislosti s osobou pana Charouse o extremismu a podivuje se, proč proti projektu EDISON vůbec začal brojit. V jednu chvíli se však nechává poněkud unést emocemi a tvrdí, že by otce zdejší žákyně deváté třídy „dala na OSPOD“, informují PL zde.

OSPOD je zkratka pro Orgán sociálně-právní ochrany dětí, lidově řečeno sociálka. Nečekal jsme, že v dnešní době, kdy se KDU-ČSL snaží prezentovat v pozici ochránců původní evropské kultury, bude politička KDU-ČSL volat po stejných metodách, jako využíval bolševicky, nacisticky či dnešní multikulturní režim v Norsku. 

Ale vlastně mne to již nepřekvapuje. V rozhovoru mi totiž slovenský expert na neomarxismus Pavol Fendek potvrdil, že cílem neomarxistů je a bylo infiltrovat svými myšlenkami, jako levici, pravicí a tak i křesťanské a konzervativní strany a právě chování političky z KDU-ČSL tomu přesně odpovídá.

Zažil jsem komunismus jako dítě a tak si toho moc nepamatuji, ale starší kolegové mi popisují, jaké problémy měli rodiče jenž si veřejně dovolili ozvat proti učení marxismu-leninismu a je šokující, že politička za KDU-ČSL volá po podobných reakcích, jako marxisté-leninisté - zásah sociálky v rodině odpůrců, který může skončit odebráním dětí!

Ano, milí spoluobčané. Smiřte se s tím, že marxismus-leninismus byl v naších školách nahrazen učením multikulturalismu a tento multikulturalismus se tak stal novou státní ideologií po bolševismu, tedy je to jen marxismus 2. jenž ovšem dnes podporují nejen levičáci, ale i pravice a Lidovci.

Ale nejsem úplně zbaven naděje, že se jím podaří většinu národa zblbnout to s nepodařilo ani komunistům za 40 let propagování marxismu-leninismu ve školství. naopak rodiče se prostě téhle multikulturní diktatuře ve školství přizpůsobí a budou dále dětem doma říkat jak se věci ve světě mají, i když se to podobným multikulturním fanatikům, jako je politička z KDU-ČSL, nebude líbit ....

Fotografie Evy Barovjanové z webu bystrcnik.cz

 

Autor: Lukáš Lhoťan | středa 22.2.2017 19:48 | karma článku: 43,05 | přečteno: 3332x
  • Další články autora
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).