Lukáš Lhoťan

Časopis Týden a Adam B. Bartoš: „Kdy odsuneme muslimy?“

12. 07. 2012 13:14:03
Když Adam B. Bartoš napsal pro Eurabia.cz článek o přípravě odsunu muslimů z Evropy (článek zde) divil jsem se, že všichni to bojovníci proti Bartošovi kvůli Židům mlčí, ale když jsem si přečetl aktuální vydání časopisu Týden překvapilo mně, že i tento časopis zmiňuje možnost střetu mezi Evropany a muslimskými přistěhovalci, byť ve vyhrocené situaci.

Demonstrace muslimů v Německu
V článku o možných následcích konfliktu USA a Izraele s Iránem se zmiňují i možné dopady na Evropské země. Pro časopis Týden uvedl bezpečnostní analytik Lukáš Visingr, že v případě rozsáhlejšího konfliktu mezi muslimskými zeměmi a USA či Izraelem může dojít i ke konfliktu mezi muslimskými menšinami v Evropě a (zatím) většinovým evropským obyvatelstvem.

Podle českého bezpečnostního analytika mohou představitelé muslimských komunit využít konfliktu k tomu, aby stupňovali své požadavky na Evropany a pokud nebudou požadavky splněny může dojít k vypuknutí povstání muslimů proti Evropanům. Jak řekl Lukáš Visingr časopisu Týden, mohou muslimové tak postupovat stejnou taktikou jako Sudetští Němci v Československu v dobách první Československé republiky.

Letáky proti mešitě v Polsku
Pokud by tedy měl Lukáš Visingr pravdu, tak by se mohl naplnit scénář předestřený Adamem B. Bartošem o vysídlení muslimů z Evropy. Sám časopis Týden říká, že konflikt mezi muslimy a Evropany je zatím jen extrémní představou, jenže kolik podobných extrémních představ se později ukázalo být reálnými?

Autor: Lukáš Lhoťan | karma: 26.70 | přečteno: 2182 ×
Poslední články autora