Bude muslimský antisemita kázat v Třebíči?

22. 06. 2012 17:35:34
Již dvakrát navštívil Českou republiku islámský extremista z Velké Británie. Dvakrát neučinily české úřady žádné opatření k zabránění vstupu tohoto extremisty a při druhé návštěvě již neměly zájem ani česká média informovat o návštěvě této významné postavy radikálního islámu v Evropě. Co se tedy bude dít při příští návštěvě tohoto extremisty v červenci?

Haitham al-Haddad přednáší/zdroj internet
Podle informací z pražské muslimské komunity plánuje Svaz muslimských studentů a mládeže v červenci pozvat přednášet i
Haitham al-Haddad který již byl v České republice dvakrát na pozvání Islámské nadace v Praze a Muslimské obce v Praze, kterou vede místopředseda Ústředí muslimských obcí v České republice Vladimír Sáňka.

Jak jsem zde na blogu upozorňoval již několikrát, proslavil se Haitham al-Haddad svými antisemitskými projevy, nenávisti k neislámské Evropě a prohlášeními o tom, že demokracie je pouze cesta k moci pro muslimy a po získáni moci musí být demokracie nahrazena islámem z dalších kongresů pro české muslimy v Třebíči (podrobnosti zde). Podle informací pražských muslimů má na tomto táboře vzdělávat české muslimy konvertity. Zde nezbývá než se ptát jak to tedy je s tím radikalismem českých konvertitů, když je pomáhá radikalizovat Ústředí muslimských obcí vedené brněnským předsedou Islámské nadace Muneebem Alrawim?

Dnes jsem byl také upozorněn na toto video z Holandska, kde Haitham al-Haddad obhajuje vraždění odpadlíků od islámu, kamenování cizoložnic apod. Ano, to vše propaguje jako správný islám i muslimům. Jeho čeští přátelé z Ústředí muslimských náboženských obcí sice mohou sehrát divadlo proč česká média o tom, že je pozvou na nějakou „přednášku“, kde Haitham al-Haddad si hraje na umírněného, ale důkazy z Evropy vypovídají o jeho jiné tváři, kterou může propagovat bez pozornosti veřejnosti mezi českými muslimy.

Myslím si, že Haitham al-Haddad je jeden z těch případů, kdy někteří jedinci z řad české Bezpečnostní informační služby vědomě tolerují pohyby islámských radikalu po České republice. Proč Ministerstvo vnitra a policie ČR nevyužije práva na zákaz vstupu tomuto extremistovi do ČR mi je také záhadou. Nástrojů k boji proti těmto islámským extremistům má přitom BIS i Vnitro víc než dost a pokud by postupovalo dle Německého vzoru, nemohli by se radikální muslimové přesouvat po Evropě mezi muslimskými komunitami tak bezproblémově jako dosud.

Pokud tedy přijede Haitham al-Haddad na islámské shromáždění do Třebíče bude to definitivní ukázka toho jak místo nacistů v dnešní Evropě nahrazují islamisté, neboť třebíčskou židovskou komunitu vyvraždili právě nacisté a Haitham al-Haddad by dnes rád vyhladil stát Izrael, podoba čistě náhodná?

Bohužel většinu českých politiků, novinářů a veřejnosti to vůbec nezajímá a nejspíše to je jedno i obyvatelům Třebíče, mnoha českým židům apod. Bohužel díky jejich nezájmu se mohou představitelé Muslimské obce chlubit, že na jedné straně mají dobré vztahy s židovskou komunitou v Česku a zadruhé propagují islámské antisemity. Jo, kdyby takové projevy jako Haitham al-Haddad měl třeba Adam B. Bartoš to by bylo křiku ....

Autor: Lukáš Lhoťan | pátek 22.6.2012 17:35 | karma článku: 26.79 | přečteno: 1928x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Jiří Kačír

V USA je standard jen 10 dní dovolené ročně a ne každá firma nabízí volno o všech svátcích

V posledních letech jsem se několikrát zajímal o možnostech práce v USA. Na toto téma jsem četl řadu názorů a článků, realita pracovních podmínek v této zemi mi trochu vzala iluze.

29.3.2024 v 16:04 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 42 | Diskuse

Jindřich Kubánek

Zkreslené vidění - Návod k použití

Každý si myslí, že mozek má a že ho používat umí. Přesto stačí, když ztratí klíč od bytu nebo založí kamsi brýle, aby vše ztratilo smysl a začala panika a zoufalství.

29.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 74 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Takže Velký pátek

Čtu radostné ódy na Velký pátek a trochu mi trnou zuby. Tedy stručně: na Velký pátek předhodila jedna náboženská parta vrchnosti nepohodlného proroka inovující party a okupační mocnost ho na nátlak jeho souvěrců nechala popravit.

29.3.2024 v 11:16 | Karma článku: 18.81 | Přečteno: 261 |

Rudolf Pekař

Velikonoce nebo svátky jara a tolerance?

Připomínka jara nám přináší příjemné počasí, kvetoucí zahrady a zároveň i změnu názvu Velikonoc na Jarní svátky či Svátky jara. Jaký to má důvod?

29.3.2024 v 10:56 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 53 | Diskuse

Vlastík Fürst

Velkopáteční zastavení může prospět i ateistům

Velký pátek není v naší zemi svátkem moc dlouho. Volný den máme až od roku 2016. Otázkou je, jak s tímto volnem naložíme. Můžeme vyrazit na nákupy či za zábavou, nebo je možné se rozhodnout, že ho budeme „slavit“.

29.3.2024 v 9:05 | Karma článku: 12.27 | Přečteno: 151 | Diskuse
Počet článků 854 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2719


Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).

Moje knihy na iDNES.cz - Knihy.iDNES.cz

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...