Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Vy jste nebezpecny silenec. Menit zivotni postoje kazdeho pul roku opravdu nezda se byti normalnim.....

0 0
možnosti

Pane autore,

to je princip úspěchu a blahobytu západních zemí EU a především Německa. Skoupili a skupují po celém EU rentabilní firmy, které jim přinášejí zisky a ještě navíc pomocí svých značkových nadnárodních supermarketů vydělávají na prodeji zboží a potravin po celé EU. Peníze na investice mají z bank, které sami ovládají.

Oni vydělávají a my na ně pracujeme samozřejmě, za co nejnižší mzdy.

Oni budou bohatnout a my na tom budeme stále bídně, ale alespoň to řeší nezaměstnanost.

Vlezli jsme tam sami a nechali jsme si sebrat naše závody a podniky. Ještě jsme tleskali našim politikům. Teď z toho nejde utéct.

Pokud ty peníze použijí pro migranty, tak to je bohužel jejich věc. S námi se o ně dělit nemusí a nebudou.

Ta mzda 19 - 24 tisíc hrubého, je za tu práci v gumárnách, stejně žebračenka.

Karma.

2 1
možnosti
Foto

Otrokářství, kolonialismus ? .... a kdy se vám to přesně stalo, autore? Jedinýho otroka vidím zde, ctižádost je sviňa. Rv;-D

10 3
možnosti
IB

I80v51o 93B80o19u84š91e

5. 4. 2017 19:46

Tak jsem si natukal v googlu "MItas volna pracovni mista" a vyskocil inzerat na delnika za 19 - 24 tisic.

1 0
možnosti
LL

Pracuji v průmyslu a některé firmy to dělají, naslibuji takovou mzdu a pak Vám řeknou, ale to budete mít až po roce a za plných prémií.Takže rok děláte opravdu za ty malé peníze a čeští vedoucí Vám hledají kdejakou chybu jen aby Vám mohli brát premie.

3 0
možnosti
JH

Co je na tom, hergot, divného nebo nemorálního, že si firma zinkasuje svůj výdělek, který by tady bez investic neměla? Jsou to její peníze, může je utratit tady nebo si je vzít domů a tam je utratit za cokoliv legálního.

Dosud jsem se domníval, že pracovní poměr je věc oboustranně dobrovolná a že plat je takový, jaký se domluví.

6 1
možnosti
JR

J72a53r28a 79R70a28n84k

5. 4. 2017 19:39

Proc nevinite vlastni vladu? Pokud mne bude v Kanade vykoristovat treba cinska firma, obratim se na "better business bureau" a urcite mi pomuzou i se svymi advokaty.....mam pocit, ze necemu nerozumite:-/

1 4
možnosti
MD

V podstate pravda. Dobry cil a dobry nastrel.

1 2
možnosti
JV

Co za blekot od exmuslima RvRvRv

6 6
možnosti
DK

A co takhle to zkusit rozporovat milý Jiří. Rozcupujte ho argumentama. Ring volný.

4 0
možnosti
PS

A pokud mají tito otroci účty ve Sberbank, tak vlastně živíme Rusko. A jestli fandí Slavii, tak z nich tyjou číňani.To je opravdu nehoráznost. Navrhuji tedy referendum o vystoupení ze Zeměkoule a přestěhování na Mars.

12 2
možnosti
PS

no tak určitě!!! účtem ve sberbank podporujeme hnusný rusáky... účtem ve spořitelně rakušáky, v KB francouze, v ČSOB belgičany atd. koupí škodovky podporujeme němce, koupí huyndajééé korejce atd... a teď už i chlastáním plzně podporujeme japonce.... atd. atd. atd. a nezbyde tady z toho nic... smutný...

4 1
možnosti
Foto

To by se u nás dalo řešit jen zvýšením minimálního platu na cca 20 tisíc měsíčně čistého za osmihodinovou pracovní dobu. Zakázané pracovní polohy by se ale rozhodně měly omezovat, hrozí riziko nemoci z povolání a místo nich by měla rozhodně nastoupit technická mechanizace. Roboti. Ti samozřejmě nastoupí, časem budou plně mechanizované provozy skoro všude. Nyní to ještě moc neumí, musí se složitě učit, musí se programovat, jak se jim něco nezadá přesně, vypínají se, ale brzo budou všude a pak se bude muset začít vážně uvažovat o zdanění robotů atp.

1 0
možnosti
KS

Já myslím, že 20 tisíc je málo. Chtělo by to alespoň 200 tisíc, ať se taky trochu pomějeme. To by bylo, abychom si tu životní úroveň neuzákonili.

Jo a zdanit roboty. Samozřejmě že je potřeba zdanit pracovní nástroje. Už dávno se měla platit daň z lahvomatů, elektronických pokladen, z počítačů a kalkulaček, taky z křovinořezů a traktorů možná i z kladiv a šroubováků.

3 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).