Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J96a34n 81P14u82l45e57c

25. 3. 2017 9:18

Nynější papež je opravdový křesťan, na rozdíl od rádoby křesťanů volajících po potápění lodí s nekřesťany. Lukáši, Vy nejste křesťan, Vy jste zlý a nenávistný člověk. Byl jste jím jako "muslim" a jste jím i jako "křesťan". Na Vás je právě krásně vidět, že mezi islámem a křesťanstvím není žádný rozdíl. Je to o lidech, ne o víře.

0 2
možnosti
LT

L13u12d59ě48k 41T15o17n13d94r

12. 4. 2017 16:49

Nezapomínejte, že podle starého proroctví je tento popapež zároveň posledním papežem. A proč? Možná proto, že je tak dobrotivý, dobrosrdečný a má tak široce otevřenou náruč, že si neuvědomuje jeho dobrota je zároveň naivitou a nedostatkem úsudku, "selského rozumu", které povede k zániku křesťanství v západní Evropě. Další papež už nebude sídlit ve Vatikánu, tam bude vlát zelený prapor islámu a bazilika sv. Petra bude mešitou.

Pan Lhoťan není zlý a nenávistný člověk. Je jen k smrti vyděšený, protože spatřil zlo, které vy i papež odmítáte vidět.

Nemusíte mi pane Jane odpovídat, protože čas ukáže kdo měl pravdu.

1 0
možnosti
AP

Lukáši, tentokrát dávám karmu plus. Ne vždy souhlasím s Vašimi názory a Vaše oscilace mezi naprosto protichůdnými vírami v minulosti mi nikdy neimponovaly, ale jsem ochoten věřit, a dnes to tak vypadá, že to byl vývoj a zrání Vaší osobnosti a že již nyní víte, kde je Vaše místo.

1 0
možnosti
ZB

Jen bych ještě podotkl,že mi svým zápalem připomínáte Bobliga z Edelstadtu,"poctivého a upřímného" křestana,ve skutečnosti odporného fanatika,která řádil shodou okolností za vlády Vámi zminovaného papeře....

2 5
možnosti
Foto

Bobliga z Edelstadtu byl jenom křesťan, ale s církvi a s papežem neměl nic společného.

0 0
možnosti
ZB

Papež František je naštěstí moudrý muž a ne fanatik jako Vy...na nás utočí nějaké po zuby ozbrojené islámské vojsko?Jste jen demagog,ale na "slávu" na tomto blogu to bude jistě stačit...;-)

2 13
možnosti
KC

Papežův postoj o přijetí vrahů a otrokářů křesťanů je svatokrádež! Jsem křesťan, protože nikdo zatím nevymyslel nic lepšího, než je Ježíšova novozákonní morálka, ale v tomto papeže poslouchat nebudu. Omlouvala by ho jedině psychická nemoc.

10 0
možnosti