Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J79a31n 30P88u56l55e65c

25. 3. 2017 9:18

Nynější papež je opravdový křesťan, na rozdíl od rádoby křesťanů volajících po potápění lodí s nekřesťany. Lukáši, Vy nejste křesťan, Vy jste zlý a nenávistný člověk. Byl jste jím jako "muslim" a jste jím i jako "křesťan". Na Vás je právě krásně vidět, že mezi islámem a křesťanstvím není žádný rozdíl. Je to o lidech, ne o víře.

0 2
možnosti

L55u32d17ě74k 27T28o15n78d17r

12. 4. 2017 16:49

Nezapomínejte, že podle starého proroctví je tento popapež zároveň posledním papežem. A proč? Možná proto, že je tak dobrotivý, dobrosrdečný a má tak široce otevřenou náruč, že si neuvědomuje jeho dobrota je zároveň naivitou a nedostatkem úsudku, "selského rozumu", které povede k zániku křesťanství v západní Evropě. Další papež už nebude sídlit ve Vatikánu, tam bude vlát zelený prapor islámu a bazilika sv. Petra bude mešitou.

Pan Lhoťan není zlý a nenávistný člověk. Je jen k smrti vyděšený, protože spatřil zlo, které vy i papež odmítáte vidět.

Nemusíte mi pane Jane odpovídat, protože čas ukáže kdo měl pravdu.

1 0
možnosti

Lukáši, tentokrát dávám karmu plus. Ne vždy souhlasím s Vašimi názory a Vaše oscilace mezi naprosto protichůdnými vírami v minulosti mi nikdy neimponovaly, ale jsem ochoten věřit, a dnes to tak vypadá, že to byl vývoj a zrání Vaší osobnosti a že již nyní víte, kde je Vaše místo.

1 0
možnosti

Jen bych ještě podotkl,že mi svým zápalem připomínáte Bobliga z Edelstadtu,"poctivého a upřímného" křestana,ve skutečnosti odporného fanatika,která řádil shodou okolností za vlády Vámi zminovaného papeře....

2 5
možnosti
Foto

Bobliga z Edelstadtu byl jenom křesťan, ale s církvi a s papežem neměl nic společného.

0 0
možnosti

Papež František je naštěstí moudrý muž a ne fanatik jako Vy...na nás utočí nějaké po zuby ozbrojené islámské vojsko?Jste jen demagog,ale na "slávu" na tomto blogu to bude jistě stačit...;-)

2 13
možnosti

Papežův postoj o přijetí vrahů a otrokářů křesťanů je svatokrádež! Jsem křesťan, protože nikdo zatím nevymyslel nic lepšího, než je Ježíšova novozákonní morálka, ale v tomto papeže poslouchat nebudu. Omlouvala by ho jedině psychická nemoc.

10 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).