Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J91a97n 24P98u26l83e38c

6. 1. 2017 19:10

Z mého pohledu jsou vážně větší křesťané ateističtí anarchisté, kteří uprchlíkům rozdávají deky a teplé jídlo, než lidé, kteří o sobě tvrdí, že jsou křesťané a ve jménu křesťanství chtějí lodě s uprchlíky potápět. A podobně to podle mě vidí i papež.

0 0
možnosti

A co tahle konspirační pane Lhoťane::

Lhoťan tvrdí, že byl muslim. Jenže muslimové odpadnutí od víry trestají smrtí. Vzhledem k tomu, že Lhoťan není mrtvý, dá se očekávat, že je pořád muslim a své křesťanství jen hraje, aby oklamal nepřítele. To je v islámu povoleno.

To, že přímo útočí na hlavu svaté Církve a snaží se zasít mezi katolíky rozkol, je jen další důkaz........

Lhoťan je agent islámu uvnitř posvátného těla Církve!!!!

-------------------------------------

Jak se vám líbí?

5 5
možnosti

Byl jste nadšen z islámu, pak jste byl nadšen z křesťanství. Prostě jste se jenom ještě nenašel. A ještě jedno - nevím, jestli je vhodné psát o hrobě státu, když ten stát je zrovna teď a absolutně největší síle.

7 1
možnosti
Foto

Po staletích prelátů, ozdob a pompézních akcí se objevuje kdosi, kdo nabádá, aby pastýř načichl pachem svých ovcí, kdo žije ve dvoupokojovém bytě a lidem s jiným náboženstvím myje nohy.

Já jsem za papeže Františka Bohu vděčný.

Tomáš Halík - pokud ho budete poslouchat bez předběžných předsudků - je člověkem, který proniká do hlubiny a neklouže po povrchu.

To, že někdo opustí katolickou církev, je jeho problém a není Bohem zatracen. V tom je křesťanství mnohem přijatelnější, než jiná vyznání, která neodpouštějí herezi.

7 9
možnosti

Obavam se, ze nazyvani muslimu bratry a sestrami, pripodobnit valku Islamskeho statu vyslani ucedniku Jezisem, ze mu nahani hruzu slyset o tom, ze Evropa ma krestanske koreny a dalsi veci, nema s krestanstvi nic spolecneho,

http://www.infowars.com/pope-francis-likens-jesus-to-isis-says-muslims-migrants-must-breed-with-europeans/

0 0
možnosti

Velká karma. Dobře napsáno, pokud se ozývá pan Polický, znamená to, že jste to napsal dobře.

4 2
možnosti
Foto

Papež František, Monsignore prof. PhDr. Tomáš Halík, Th.D., dr. h. c.prelát i pan Hayato Okamura jsou na rozdíl od Vás opravdoví Křesťané-nejen slovy, ale i myšlením a chováním.

Jsou to oni a jim podobní, kteří navrací církve i křesťany obecně k tomu co hlásal Ježíš.

7 10
možnosti

:-)))) Vy znáte křesťanské učení asi jako jeden můj známý komunista. Ten tvrdil, že ježíš byl vlastně první komunista. V demagogii a překrucování pravdy jste si s ním podobný ;-D.

9 4
možnosti

J68i84ř41í 55N65o48s53e26k

31. 12. 2016 16:45

Pokud mohu podle mně blízkých kruhů soudit, za papeže Františka se stydí i lidé bez vyznání, kterým by teoreticky měl být ukradený.

A to vypovídá možná víc než fakt, že rozdělil katolickou "svou" církev

6 2
možnosti

Karma! Papež František se zpronevěřil křesťanským hodnotám a stal se z něj přisluhovač evropských papalášů a neomarxistických sociálních inženýrů. Nedivím se, že lidé, kteří nechtějí zradit tradiční hodnoty, kterým upřímně věří, odcházejí z církve vedené takovým člověkem, jako je papež František.

10 4
možnosti
Foto

Papež František je tím kdo církev k tradičním hodnotám vrací.

6 9
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS