Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Promiňte, ale mládež obvykle bývá u všeho. Ono to tak bývá, že mladý člověk má hodně energie a tak se do všeho hrne s nadšením. Ostatně i sametová revoluce a další protesty byly hlavně o mládeži. Tohle není o mládeži, tohle je o těch, kteří dav ovládají. A ti mladí opravdu nejsou.

0 0
možnosti
Foto

Jak moc musí být duševně starý člověk, aby se to v každém jeho článku hemžilo ufňukanou paušalizací a generalizací?

1 2
možnosti
JS

J91o54s90e70f 71S98u72k

25. 11. 2016 8:22

Vyjadřovat v současné situaci bezvýhradnou LÁSKU k islámu mi také připadá buď jako projev, který v titulku zmiňujete nebo jako projev obdivu k zvrácenostem, kterou mnozí radikální muslimové zaváděním částí koránu do života po celém světě každodenně předvádějí.

4 0
možnosti
BH

Ten islám je třeba trefit do srdce nejlépe kulkou. Pro začátek by stačilo zakázat štvavý manuál na území EU a držení odměnit okamžitým odsunem!! (Vyhoštění je neúčinné)

2 0
možnosti
SN

Mije dite dostavalo na jiste prazske stredni skole kazdy rok mnoho propadagcnich materialu a kalendar s tematikou eu.

Zde vidite, ze to na nektere zabralo.

9 0
možnosti
Foto

Velmi dobrá úvaha založená na faktech. Děkuji a karma je samozřejmostí [>-]R^

13 4
možnosti
MC

Je pozoruhodné, jak se k sobě tulí ti slabí napříč generacemi i třídami a bodají závist do schopnosti druhých. Je jedno, jak rafinovanou nálepku k tomu vyvěšují.

0 2
možnosti
OH

Tak vzletná slova a taková cypovina z nich vyleze.

0 1
možnosti
MK

R^ Byl jsem tam, vím o čem je řeč; jen ten dovětek od rektora tomu ještě dal korunu!

12 0
možnosti
JR

J10a60r62a 41R32a24n48k

19. 11. 2016 20:17

Vas strach chapu, cely svuj zivot jste prozil preskakovanim z cirkve do cirkve.....tak ted mozna budete odmenen:-/

1 26
možnosti
Foto

Jako vždy paní Rank. Velmi hloupý příspěvek. Umíte druhé jen napadat!

Vy zjevně nic nechápete. Pan Lhoťan si v tomto směru odžil své, asi to tak mělo být. On si však z toho vyvodil zkušenosti, které jsou k nezaplacení, které mu již nikdo nevezme. To vy nebude moudrá nikdy, i kdyby vás život zavál před jakékoliv úkoly a zkoušky.

17 2
možnosti
LK

a zase to rozdělování na třídy a paušalismus. Těžko hledat větší bohatost různých názorů než mezi studenty, život jim je pak obrousí víc do průměru.

Jestli ale mají něco všichni studenti společné, pak je to potřeba svobody a nechuť být něčím omezován. Těžko se jen tak vzdají volného pohybu po Evropě. Patříme na Západ. Ty nejsilnější české tradice pocházejí z dob kdy bylo České království středem Evropy a podílelo se na jejím formování. Za časy, kdy tomu tak nebylo, jsme jen těžce platili. Odchodem z EU a zavřením hranic si nikdy nepolepšíme. EU se dá měnit jen zevnitř.

2 1
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).