Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ty volby, co zrušili, byly předčasné, které hrozily po pádu vlády. Řádné volby proběhnou v termínu.

http://neviditelnypes.lidovky.cz/evropa-zpatky-ke-korenum-0h0-/p_zahranici.aspx?c=A150929_170736_p_zahranici_wag

Se zbytkem blogu souhlasím.

0 0
možnosti
IB

I22v61o 24B94o93u44š42e

12. 10. 2016 20:40

Zajímavé, ve švédském tisku a to ani v tom The Local není ani zmínka o etnickém původu podezřelých. Oni vůbec zprávy o tom nějak utichly.

0 0
možnosti
Foto

Na Youtube je video, kde jsou zachyceni 3 z propuštěných podezřelých. Posuďte sám.

0 0
možnosti
JS

Dnes jiz neni mozne demokratickym zpusobem zmenit pomery. Lide jsou naprosto apaticti, do revoluce nikdo nepujde. A neomarxisti zvolili taktiku, kterou by jim mhli komunisti zaavidet. Totalni blokace informaci v mediich. Kazdy si muze v diskusi psat co chce, nebo demonstrovat v ulicich, ale oni to ignoruji a salamovou metodou prosazuji sve cile. (50 milionu migrant do Evropy). a to je konec demokracie I civilizace.

6 0
možnosti
JM

Švédsko je ztraceno, a to co je tam, zde opravdu nehrozí. U nás totiž lidi používají místo všeobjímající lásky selský rozum. Vítačská TOP09 na pokraji propasti, zelení idioti taktéž. Nad propastí jsou sice i všechny protiimigrantské a protiislámské pidistraničky, ale vzhledem k tomu, že se větší strany konečně vymáčkly, že se tahle chyba u nás nesmí opakovat, tak to nevidím zle. Každopádně je se mít stále na pozoru, v každé straně se najde pár multikulti záškodníků (Dienstbier, Pelikán), ale trend je jasný. Chceš-li vyhrát volby, budeš s většinou, ne proti. Ve Švédsku je to naopak a pár desítek procent odvážlivců to horko těžko zvrátí.

9 0
možnosti
SB

U nás by to nehrozilo, kdybychom mohli rozhodovat sami o sobě a kdyby ve vzduchu nebylo reálné nebezpečí, že malou zemi uprostřed velkého kontinentu smete vlna toho, co se děje všude kolem.

6 0
možnosti
LJ

Jsem člověk v letech a nestačím se divit. Jen bych připomněl, že Švédsko bylo do roku 1950 čistě protestantskou zemí. Jiná církev tam neexistovala, z toho důvodu tam nebyli ani židé. Jelikož se západní Evropa integrovala a razila se tolerance, Švédsko zmírnilo zákony a dnes tam mohou působit i jiné církve. Nevím, jestli ještě platí zákon, že každý občánek, který se tam narodí, je automaticky členem švédské protestantské církve. V roce 1950 ho nechali v platnosti, ale bylo již možné přestoupit do jiné církve. Nestačím se divit, kam od té doby dospěli.

4 0
možnosti
JL

Můžete do Švédska zajet a říci jim: Povstaňte. - Pak napište blog, jak jste dopadl.

4 6
možnosti
MC

Bohužel povstat musí všechny rozumné národy, neboť dnes už existuje jen výchova k nějaké charitě, k přírodě, zvířátkům a poškozeným lidem atd., které se dají vždy vyrobit poptávku mocných finančních skupin.

Zákony se stanovují podle momentálních zájmů a potřeb, nejsou morální autority a v posledku vládnou soudci, kteří často odsoudí někoho, kdo vůbec neví o tom, že by se provinil, protože se v tom zmatku nevyzná. Tato skutečnost tedy napovídá, že „otevřený svět“ mít pravidla nemůže a přináší jen chaos a následnou vládu diktátorů.

8 0
možnosti
ZV

Z89u41z42a14n37a 42V29a56s64s

11. 10. 2016 19:43

A viete, že po prečítaní správy o najnovšom hromadnom znásilnení myslím na niečo podobné? Mám už plné zuby ďalších mierumilovných činov a z bradatých fanatikov mieriacich prstom / zbraňou do neba je mi už zle. Ale asi najhoršie mi je z toho, že adekvátne k celej situácii s imigrantmi v EÚ by boli davy v uliciach, v každom štáte. To ticho a nič je desivé.

27 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).