Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Buďte klidný, pane kolego Lhoťane, je nás víc, co si myslíme, že tentokrát (a nejenom tentokrát) pan Konvička přestřelil (i když jen slepými ;-D )

1 1
možnosti
JK

Třeba se ke Konvičkovi přihlásí Islámský stát.

0 1
možnosti
JL

U hodnocení této sporné konvičkovské akce jsem si uvědomil jednu zajímavou věc.

A to, že odpůrci imigrace, kteří jinak ve spoustě věcí s Konvičkou souhlasí, jsou schopni vymezit se a zkritizovat jednu nepovedenou akci.

Na druhou stranu ze strany příznivců imigrace jsem nikdy neslyšel žádnou kritiku do vlastních řad. Prostě ať udělá nějaký jejich myšlenkový spřízněnec cokoli, ať napíše cokoli, tak je to navždy správně. I kdyby realita 1000x potvrdila, že neměl pravdu.

Jejich chování se tak čím dál více kryje s chováním komunistů.

Ale ono je to logické. Obě skupiny - komunisti i příznivci imigrace - hájili/hájí obdobně nesmyslnou myšlenku, která se v realitě prostě nepotvrdila. A proto se i obdobně chovají.:-/

7 0
možnosti
LL

Oni jsou skuteční totalitáři, nemohou si přiznat chybu nebo dovolit sebekritiku ...

0 0
možnosti
Foto

Česko zkrátka nevyprodukuje intelektuály typu Sama Harrise, jenž je schopen vést racionální intelektuální polemiku s islámem a nábožnestvím jako celkem. Je schopen si sednout s inteligentním toleratním Nawazem a dává to hlavu a patu. Konvička by po Nawazovi střílel slepými.

0 0
možnosti
AF

Sam Harris je arogantní nabob, který podporuje Clintonovou, to není zrovna šťastný příklad Christopher Hitchens, to bylo něco jiného, to byl pan někdo.

0 0
možnosti
Foto

Konvičkova akce byla dozajista znakem duševní nedostatečnosti, ale přestaňte už proboha lhát o té střelbě - žádní výstřely NEMOHLY být slyšet, protože se jednalo o AIR SOFTOVÉ zbraně, tedy hračky, které sice vypadají jako skutečné, ale plivou jen plastové kuličky, a to za zvuku o něco málo hlasitějším, než je střední pšouk... Pokud se někdo lekl, muselo to být výsledkem vizuálního obrazu, nikoliv zvukového.

0 0
možnosti
MM

Aha, takže ty záběry z restaurace, kde ve zmatku prchali lidé, jsou nesmysl. Oni prchali jen před pšoukem.

2 1
možnosti
VF

Lukáši, je všeobecné známé, že se s doc. Konvičkou nemáte rádi. Co kdybyste si to spolu vyříkali z očí do očí? Nebylo by to lepší? Takhle to vypadá, že Vám jde o něco úplně jiného.

3 0
možnosti
LL

Já mám jiné názory než Konvička, myslím si, že to dělá blbě a nahrává jen muslimům a sluničkářům, mám zkušenosti z prostředí islamistů a vím tedy, že právě to co děla Konvička jim náramně vyhovuje. Nemám proti němu žádnou nenávist, jen ho prostě kritizuji veřejně za to, že si myslím, že to dělá blbě. Myslel jsem, že právo na názor a na veřejnou kritiku je to, co obhajujeme, že v islámu není? Tady není co vyříkát, Konva si myslí, že to dělá dobře a já si myslím, že to dobře nedělá. Takže prostě říkám co si myslím, nebo zakážeme veřejnou kritiku? Budeme útočit na ty co veřejně dávají najevo nesouhlas, jiný názor nebo kritiku? Nakolik pak budeme lepší než muslimové, komunisti nacisti nebo současný bruselský režim?

2 0
možnosti
MD

Pokud se JINI rozhodnou, ze klidny a tvorivy zivot v nekterych castech Evropy nahradi poslusnosti, hlouposti a potrebnou nenavisti, jez vse v sobe nese islam, nezabranite tomu vy ani pan Konvicka. Ovsem pan Konvicka alespon vstupuje do vedomi statisicu lidi. Do kolika vy? Se svou strizlivosti a regulernosti.

3 1
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).