Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lhoťane jseš idiot (Důležité upozornění pro cenzory a méně chápavé, tak pojmenováni idiot je lékařský termín označující "člověka postiženého těžkou mentální retardací (též slabomyslností či oligofrenií), tj. s narušenými psychickými funkcemi.")

2 3
možnosti

Strašné je, že na území Turecka jsou rozmístěny atomové zbraně. Dokonce část z nich může použít přímo Turecko. Má k tomu i vycvičený personál. Pevně doufám, že si je USA urychleně odveze.

3 0
možnosti

Snad "vinou" Bruselu a EU ! Naučte se správně používat češtinu!

Nebo jste na straně islámistů?(pak by to bylo správně)

1 2
možnosti

K32a19r66e40l 48M31a90s67e29k

17. 7. 2016 14:34

Ne Lhoťane, všechny kultury a náboženství jsou rovnocenné a na tom nic nemění vaše bláboly o neomarxismu. Jenom blbec by porovnával orchestr vídeňských filharmoniků s asijským gamelánem a tvrdil, že je jeden hodnotnější nebo méně hodnotný, než druhý. Tradičně, Rv

0 24
možnosti

všechny kultury a náboženství jsou rovnocenné .........

Nejsou.

10 0
možnosti

Souhlasím s článkem!!!

5 1
možnosti

R^ Czexit. Sobotkovi hoši, ať plánují další pětiletku s Angelou Merkelovou, Hollandem, Schulzem a Junkerem v jejich říši.

4 2
možnosti

:-)......JE to tak ! Jak vidím ty fanatické davy v ulicích, trochu to připomíná nástup Hitlera. Trefil se do nálady davu, většinou muslimského a jak jsem dnes v rozhlase poslouchal, chce znovu uzákonit trest smrti, Ale i když by ten zákon neprošel, už je vidět na videích, jak zfanatizovaný dav lynčuje vojáky, bez soudu. Už aby byli v EU, to se ještě dočkáme věcí! R^R^R^

10 2
možnosti

Karma. Máte naprostou pravdu, je to jako ve 30tých letech, kdy tehdejší sluníčka volala po vojenské rovnováze Británie a Francie s nacistickým Německem, po odzbrojení západních demokracií..., také se oháněla "ušlechtilými ideály", kolektivní bezpečností, mírem, Společností národů..., a výsledkem toho bylo padesát milionů mrtvých! Totální dekadence lidí jako Merkelová, Obama, Juncker či Schulz.

14 1
možnosti

Takže za ty miliony mrtvých mohla Francie a Británie.8-o

1 9
možnosti

Já se domnívám, že tomu nejlépe rozumí diskutující a bloggeři z i dnes a ze všeho nejvíc vy.;-D

1 16
možnosti

Minusaře jsem měl na mysli především. Ve své prudké inteligenci mají potřebu se hlásit jmenovitě.

1 11
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).