Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZV

Z27u69z72a45n30a 86V90a11s24s

25. 6. 2016 19:12

Avramopulos je... A ešte arogantný...

1 0
možnosti
JP

Komisi nikdo nevolil, proto jsou uvahy o nejakem znovuzvoleni bezpredmetne. Maximale znovujmenovani - jako tomu bylo v pripade soudruha Sefcovice.

0 0
možnosti
ZH

Jste si vědom, že právě odchod Británie probihá veskrze demokraticky, nikdo ho nespochybňuje? A ten Řeckej komisař měl pravdu, není jeho chybou, že komise je nepolitická, nebo nevolená. Jmenoval jí demokraticky zvolený parlament, podobně jako náš parlament schvaluje naší vládu.

Né nemyslím si, že je v Bruselu vše v pořádku, jsou někdy jak utržení ze řetězu, ale v komisi jsou komisaři téměř všech států, ne? Dostali teď varování, měli by se podle toho zařídit. :-)

1 2
možnosti
JF

J17a61n 43F33r13o47l15í86k

25. 6. 2016 13:08

No zatím tady nájemní vrazi nestřílí své politické odpůrce a kritizující novináře. Elegantně si je kupují penězy tu evropskými tu norskými, často s posvátnou myšlenkou, že páchají dobro třeba zaváděním praktik Barnevernetu. Ovšem taktika kriminalizace politiků je komunisty i bývalými komunisty dobře známa a vidíme ji často v přímém přenosu. To ovšem nemá s EU nic společného. To je jen náš boj.

0 0
možnosti
JM

Včera jsem na Radiožurnálu zaslechl, jak nějaký, zřejmě "expert", tvrdil, že Putin u nás podporuje pravicové "extremisty", Pokud si to přeložím, tak "pravicový extremista" je každý, kdo jakkoliv nesouhlasí s neomarxistickým vedením EU. Z toho mi vyplývá, že v současném Rusku je svět ještě v pořádku, na rozdíl od EU.

10 1
možnosti
ZH

Tak o tom vůbec nepochybujte. Propojení a finanční půjčky s Le Pen jsou dávno známé, před nedávnem se sdružili mladí z AfD s mladýma Putinovcema a o působeni kremelského hradniho sboru a jeho souznění s magory typu Pitomia a součástkama porcelánového servisu je také známa dostatečně. :-)

3 2
možnosti
JF

Také si myslím, že totalita EU, je ve své nenápadnosti a zákeřnosti, nebezpečnější, než ta sovětská. Obchází přirozenou obranyschopnost. Asi jako rakovina vs. prudká infekce.

11 1
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).