Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

RvRvRv To není už žádné téma o špatnostech v islámu?! Je na místě rejpat se v otevřené ráně jako sadista, kterému to dělá dobře?!!

Nebo je to jen stále uražené ego?!

0 0
možnosti

Bývalý muslim to je jako bývalý černoch.:-/

0 2
možnosti

J94a37r95a 83R22a33n21k

31. 5. 2016 0:42

Tak to je fraska, ale predstavte si, ze jsem nemlich to same videla na RT minuly rok po vypovedi dvou americkych hlasatelek, ktere odmitly dale lhat a jeden rusky zacvicoval mladickou Americanku, jak okamzite otocit kameramana na druhou stranu a zmenit tema, pokud se ozvou protestni protiputinovske hlasy, takze se to deje asi vsude:-(

0 0
možnosti
Foto

Nespletla jste si diskusi?

0 0
možnosti

Radí... Pase! A není to žádné tajemství.

0 0
možnosti

O Bártovi ví každý jen to co bylo v médiích. A víme jak je to s našimi médii, že?

Že se mu ministerstvo spravedlnosti písemně omluvilo, o tom se nepíše a on zůstává arcidáblem.

Přitom se přece dobře ví, že systém si prostě poradí takhle podobně s každým, kdo by mu koukal do karet, nebo nedej bože kazil hru...

1 0
možnosti

Lukáši o co ti jde?

Si fakt v poslední době říkám, jestli to vystoupení z Islámu, nebyl jen fejk... :-/

2 0
možnosti

Hrůza co? Zase vytáhl něco, co se ideologům BPI nehodí do krámu.;-D

1 1
možnosti
Foto

K40a50r19e91l 60M87á70d18l47e

30. 5. 2016 21:28

Články pana Lhoťana jsou už delší dobu jakési zapšklé. Jakoby měl z té rozhádané situace na protimuslimské scéně radost. Možná chtěl být lídr, ale ten samý nápad mělo deset dalších lidí. Což je špatná zpráva nejen pro něj, ale hlavně pro nás voliče.

6 0
možnosti
Foto

Já se netajím tím, že mnohdy, snad až příliš často s panem autorem nesouhlasím. Jenže v tomto článku a v některých jiných na toto téma má naprostou pravdu. BPI prostě byl neživotný útvar, který neměl šanci uspět, pokud se vyvíjel tak, jak se vyvíjel. Nabalilo se na něj spousta karieristů, včetně pana Bárty, paní Volfové a pan Lidinský, to je sice asi úspěšný voják ale je to přece jen zelený mozek, což nemyslím jako urážku ale jako konstatování, že se jedná o člověka s minimálním politickým vědomím. A totéž ostatně platí i o panu Konvičkovi. Politická role se nedá stavět jen na jedné oblasti jakou je islám a imigrace. Zvláště ne v okamžiku, kdy do Česka žádná imigrační vlna nemíří a i ta loňská evropská se zdá, se neopakuje. To pak případné voliče unaví, otráví a budou se vracet k poněkud reálnějším problémům.

5 1
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).