Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K59a47r37e24l 39M81a18s96e42k

20. 5. 2016 15:44

Ještě dvě otázky prosím. Proč lžete, že 1) diplomaté ze SA znásilňují a že 2) nám neustále veřejně kážou o tom, jak jsme neuctiví k islámu, arabským zvykům a netolerantní k jejich odlišnosti? Kdy a kde naposled veřejně kázali takové věci? Rv

1 0
možnosti
Foto

Když nevíte, nebo si neumíte najít, tak na sebe tak hlasitě neupozorňujte. "haló, haló, poslouchejte." "Nic nevím, neumím si najít, a protože o tom nevím, tak vy jste lháři!" Tak starej a tak nerozumnej...

1 1
možnosti
Foto

Pane Lhoťane otázkou je jestli to bylo zaplaceno nebo nikoliv a zda byla odvedena práce za kterou chce firma platit-o tom právě rozhodne ten soud.

Obecně u nás u mnoha sporů je běžné, že se žalovaná strana cítí ukřivděna (i když nezaplatila) je to běžná součast sporů-dá se říci, že u nás je to běžný zvyk.

Vytýkáte ambasádě pesně to co je v naší kultuře naprosto běžné-dokonce by se dalo říci, že jim vytýkáte to, že se přizpůsobili našim zvyklostem.

PS. Pokud soud rozhodne ve prospěch SA pak je očividné, že se cítili právem ukřivděni.

2 1
možnosti
Foto

U Vás je známé, že neplatíte své dluhy, a nejspíše se cítíte ukřivděn, ale nám ostatním, co platíme své dluhy, pokud nějaké máme, a když je platíme, tak se necítíme být ukřivděni, to laskavě nepodstrkujte.

0 1
možnosti

A teď napište článek o "zbožných" křesťanech, ke kterým se hlásíte, a to o těch nejzbožnějších z Vatikánu, kde dochází k praní špinavých peněz či sexuálnímu zneužívání malých chlapců. Takhle si kopnout do víry přes "zbožné, ba nejzbožnější" umí každý, to opravdu není žádné umění. Ve vašem článku navíc postrádám, o co tam má jít, je to jen výkřik typu Blesk, hodnota žádná. A ta Vaše správně konvičkovská snaha o dehonestaci některých politiků, protože jsou vyfoceni s muslimem, to už je opravdu úsměvné. :)

3 1
možnosti

K55a75r53e45l 86M50a76s17e80k

19. 5. 2016 12:13

Buďte vděčný, že jste jako představitel českých muslimů dostal peníze na placený výlet do Saúdské Arábie a přestaňte už brblat.

P.S. Jak se vám tam líbilo?

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS