Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zvolení labouristy Sadiqa Khana v Londýně, kde vždy měli převahu labouristi není nic nenormálního. Konrervativec Boris Johnson se místo o Londýn staral o svou propagaci a zvidtelnění. Londýn má katastrofální ovzduší, bytové podmínky a infrastrukturu. Kandidátů na starostu bylo skoro 9 a mezi ně se rozštěpily hlasy. Konzervativnci dostali 900 000 tisíc, labouristi 130 000 a zelení 100 000 zbytky bylo po 10-30 000 hlasech. Takže bych z toho neděla žádnou vědu. Negativní kampaň konzervativců a dalších stran vůči osobě Sadiqa Khana, kde byly plakáty se zněním: Sadiq, vám, naši drazí Londýnští Indové sebere vaše zlato, Sadiq Khan vás oloupí o vaše občanská práva, tomuto kandidátovi, pomohla a tak pro něj volili všichni. Protože kandidát konzervativců Zac byl špatně zvolený. Nastrčená figurka, jež podědila po otci, arivistickém židovském podnikateli, jenž povyhazoval ze svých továren v rámci resktruturalizací spoustu lidí a pak se dal na environmentalistiku a výrobu levných generik a potravinových doplňků, druhý největší majetek 200 až 300 milionů liber ze všech poslanců. Svůj environmentální časopis podědil po strýčkovi, vzal si dědičku Rotschildů, v televizi drze překřičoval moderátory, chvástal se, osočoval Sadiqa, že nemá integritu, protože volil pro sňatky homosexuálů. Obyvatelé Londýna se zkrátka naštvali a řekli dost, takovéto nečestné povýšenecké praktiky si tady v Londýně líbit nenecháme. Žádné spiknutí bych v tom neviděla, jen pokus o negativní agresivní pomlouvačnou kampaň, jenž konzervativcům nevyšel.

0 0
možnosti
Foto

Zvolení Sadiqa Khana v Londýně, kde vždy měli převahu labouristi není nic nenormálního. Konrervativec Boris Johnson se místo o Londýn staral o svou propagaci a zvidtelnění. Londýn má katastrofální ovzduší, bytové podmínky a infrastrukturu. Kandidátů na starostu bylo skoro 9 a mezi ně se rozštěpily hlasy. Konzervativnci dostali 900 000 tisíc, labouristi 130 000 a zelení 100 000 zbytky bylo po 10-30 000 hlasech. Takže bych z toho neděla žádnou vědu. Negativní kampaň konzervativců a dalších stran vůči osobě Sadiqa Khana, kde byly plakáty se zněním: Sadiq, vám, naši drazí Londýnští Indové sebere vaše zlato, Sadiq Khan vás oloupí o vaše občanská práva, tomuto kandidátovi, pomohla a tak pro něj volili všichni. Protože kandidát konzervativců Zac byl špatně zvolený. Nastrčená figurka, jež podědila po otci, arivistickém židovském podnikateli, jenž povyhazoval ze svých továren v rámci resktruturalizací spousstu lidí a pak se dal na environmentalistiku a výrobu levných generik a potravinových doplňků, druhý největší majetek 200 až 300 milionů liber ze všech poslanců. Svůj environmentální časopis podědil po strýčkovi, vzal si dědičku Rotschildů, v televizi drze překřičoval moderátory, chvástal se, osočoval Sadiqa, že nemá integritu, protože volil pro sňatky homosexuálů. Obyvatelé Londýna se zkrátka naštvali a řekli dost, takovéto nečestné povýšenecké praktiky si tady v Londýně líbit nenecháme. Žádné spiknutí bych v tom neviděla, jen pokus o negativní agresivní pomlouvačnou kampaň, jenž konzervativcům nevyšel.

0 0
možnosti

To by mohlo vysvětlit, co zatím chybělo k pochopení té neuvěřitelné skládačky zvané "Welcome". Kromě vidiny zisku finančního v tom bude vidina zisku hlasů. Heuréka! Jako vždycky, vlastně...

0 0
možnosti

K Vašemu titulku: tak známou skutečnost není potřeba velikášky sdělovat, to ví i ten poslední.....Pevnost má i tak smysl: zavřít brány a uvnitř provézt důkladnou deratizaci! Jistě při ní pomůžete.

0 0
možnosti

Pravdu díte, pane Lukáši, islamizmus má čas, Evropané zhloupli a vyměkli. To je velmi nešťastná konstelace okolností pro budoucnost Evropy. Muslimský vlk už si nepotřebuje brousit jazyk, když naivní evropská kůzlata v něm vidí neškodného strýčka Toma.

5 1
možnosti

K22a53r70e65l 69M63a91s65e92k

13. 5. 2016 19:38

Mluvte prosím jenom za sebe. Já jsem nezhloupl a nevyměkl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).