Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hodně dobré, Lukáši!

Plný souhlas a karma R^R^R^

0 0
možnosti
PS

Naivně si představovat , ze lidi kterým od dětství vymyvali mozky , se dokážou změnit a své agresivní plány o nadvládě zmeni za evropské hodnoty, to je cesta do záhuby. Neni pravda ze Evropa nedokáže zastavit přísun muslimů. Stačí změnit azylovou politiku a chránit vnější hranice a samozřejmě ne naslouchat podivným lidem kteří si nedokáži představit co se zítra muže přihodit . Naivita je slabost kterou si Evropa nemůže dovolit pokud chce ochránit své občany, hodnoty a svobodu, pro kterou umíralo ve válkách šílené množství statečných lidi.

2 0
možnosti
JR

J19a37r18a 28R83a61n71k

10. 5. 2016 0:37

Nejak nerozumim, co se Vam prihodilo....:-(

0 3
možnosti
PS

Možná je pravý důvod ze tomu nerozumíte ve vás , nikoli v autorovi. Vždyť je to proste a logické , tak se zkuste trochu zamyslet. Zatlacte, treba to půjde.

3 0
možnosti
MK

A když vezmete v potaz, že tenhle článek/blog napsal muslim, tak je to ještě zajímavější.

2 2
možnosti
LL

Kde jste vzal takovou blbost? Jsem exmuslim, nějak vám unikly poslední minimálně 4 roky :-) http://svobodneforum.cz/lukas-lhotan-vypravi-islam-je-jako-lego-rozhovor-s-byvalym-muslimem/

1 0
možnosti

Četl jste to po sobě aspoň jednou?

0 1
možnosti
PV

Nadrazujete formu nad obsah? :)

5 0
možnosti

Myslel jsem, že multikulti je už dávno překonáno. Není.

Ale jedno je jisté: Jak se budeme chovat k muslimům v Evropě, tak se budou oni chovat k nám. Budeme-li je vyhánět, vyženou nás z Evropy. Budeme-li s nimi bojovat, vyvraždí nás. Naučíme-li je naší kultuře, budeme vzájemně nažívat v míru. Dnes si ještě můžeme vybrat.

:-)

1 18
možnosti
JJ

Jak ty migranty chcete naučit naší kultuře? Vždyť oni uznávají jen tu svou!!!

16 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).