Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Nevím jak se k tomu ideologicky stavět ... havlismus je odporný - ty zbraně by koupili kdekoliv jinde.

Asi jde o přesné informace o jaký režim se přesně jedná a predikci proti komu budou zbraně použity : je podezření, že zbraně dodané SA skončí v rukách IS - proti nám. Zbraně dodané Jordánsku budou pravděpodobně zabíjet muslimy. Zbraně dodané Sýrii nám rozhodně pomohou. Zbraně dodané Egyptu budou islám spíš zadržovat, než podporovat. Zbraně pro Jemen by byly správně dodané - proti SA. Zbraně dodané Iránu budou zabíjet IS, ale možná i Irzaerlce ... nevím. Je to složité, je to případ od případu. O Ománu toho víme poměrně málo.

Položíme-li si starou otázku Cui bonno .... Lhoťan podobnými články podporuje Islám v ČR ( tzn. současnou vládu ) a škodí antiislámu v ČR.... I kdyby měl nenávist jen a pouze k Martinovi Konvičkovi, tak jsem od něj nikdy neslyšel, že by podporoval další vlastenecké či "vlastenecké" síly : Okamuru, Bartoše, Sládka, Klause, Robejška ... Jen boří a nic nestaví.

Asi je pořád muslim.

3 1
možnosti
LL

Roberte, Roberte jste pěkně zoufalí, když jediné co dokážeš je stále mne obviňovat a lhát o mně. Inu jistě lháři a neúspěšní politici co dne řídí Blok proti islámu s Úsvitem, tak ti jsou záruka zastavení islamizace. Fakt se směji. Jediný kdo tu má nenávist jsi ty a spol. protože nesnesete odlišný názor a nesnesete poukázání na to, že vaše partaj je pěkně pokrytecká a ulhaná. :-( Bohužel. Jste to nejlepší co si mohli muslimové a slunka přát, vy ve svém svatém nadšení uškodíte antiislámu víc než by muslimové a slunka dokázali.

1 0
možnosti
KM

K98a76r70e66l 19M54a20s56e26k

24. 4. 2016 12:16

Lhoťanovi již tradičně Rv;-D

1 1
možnosti
KM

K76a12r61e90l 58M33a66s40e72k

24. 4. 2016 16:29

Myslím, že když jste byl muslimem, tak jste byl v pohodě a neútočil jste neustále na lidi jiných názorů nebo jiné víry. Nemám pravdu?

0 0
možnosti
ZK

Ono stačí, že předsedou sněmovního výboru pro obranu je nějaký vyhazovač z Lidlu. Že se (zcela neoprávněně) chlubí coby poslanec za neonácky nějakým prodejem zbraní je už jen legrační nadstavba.

1 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).