Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

a jedna paní povídala - hezky tajemně kydnou nějakou špínu o vydírání muslimem, samozřejmě bez zdrojů, to by jinak nebylo ono. :)

0 0
možnosti

R77o92m34a37n 74M75á91c23a

16. 4. 2016 17:30

"Některým rodičům se to ovšem nelíbí a nepřeji si, aby jejich děti studovaly společně s touto muslimkou a tak píši řediteli dopisy, aby muslimku vyhodil."

Odkud autor vi, ze ty dopisy pisi rodice deti navstevujici stejnou skolu?

1 0
možnosti

K10a89r91e87l 66M82a71s40e39k

16. 4. 2016 17:46

Tohle je tisíckrát lepší, než Lhoťanovo žvanění:

http://www.blisty.cz/art/81949.html

0 0
možnosti

Autore, a víte to, co jsem se dozvěděla už loni z jedné reportáže v čt, že tahle dívka, dcera primáře teplické nemocnice, o prázdninách spolu s tátou (který na to nejspíš obětoval svoji dovolenou) podnikli svoji soukromou osvětovou činnost mezi klienty lázní Teplice, pocházejících t arabských zemí? Že vlastnoručně uklízeli odpadky, které tito lidé, tak jak jsou zvyklí, pohazují tam, kde jim od ruky upadnou, že pořídili letáčky s arabským textem a názornými obrázky, co se tady u nás, tedy i v Teplicích, nedělá, že s těmi svými názornými letáčky vítali přilétající klienty lázní už na letišti... dokonce na to konto byla tv zmíněna debata v jedné z arabských televizí (zemi bohužel už nevím), ve které se hovořilo konkrétně o tom, že budoucí vycestovavší do jiné země by si měli zjistit mravy oné země...

Když se člověk dozví o konkrétní osobě víc a vidí, jaká ta osoba je, co dělá, jaké má názory, pak jde o úplně něco jiného, než jen o ten šátek na její hlavě. Nicméně, pokud škola má nějaká pravidla, pak by je měl dodržovat každý student.

8 0
možnosti

...ještě dodám, že oni dva suplovali práci teplické radnice, které ovšem prachy nesmrdí a tak skousne všechno... ale to je zase jen problém teplických občanů.

2 0
možnosti

....můj dům,moje pravidla.

4 0
možnosti

D51a49v61i35d 26V78l82k

16. 4. 2016 9:45

Nejsem si z Teplic, ale ta koncentrace Arabů je tam zřejmě kvůli kšeftu ne? Jsou to zákazníci teplických podnikatelů, kteří jim poskytují zejména lázeňské služby. předpokládám, že díky tomuto kšeftu zaměstnávají ti podnikatelé zase obyvatele Teplic ne ? Tak nechápu na co si ztěžujete, jsou to prostě zákazníci. Taky se mi nelíbí všichni moji zákazníci, ale jsou to zákazníci, tak se k nim chovám slušně, vždyť mi poskytují živobytí. A k té arabské dívce. Ta kampaň "Správných dobrých Čechů" za její vyhození ze školy je hnus. Pokud ta holka nosí šátek a jde jí normálně vidět tvář ,tak nechápu, proč by ten šátek nemohla nosit. Je to úplně stejné, jako když za komunistů náš školní politruk soudruh Sladký učitel občanské nauky strhával věřícím křížky z krku.

9 10
možnosti

protože např.kluci asi kšiltovky na hodinách mít nesmí, ne ? A pravdu má v tom, že na školách se o islámu nesmí říkat nic negativního, a to s tou holkou co nebyla schopná udělat maturitu m á také recht.

Prostě jsou všichni z muslimů pokakaní a ti se nám smějí ...

9 2
možnosti

Jenom se zeptám, kde jste přišel na to, že maily psali rodiče studentů? Že rodiče nechtějí, aby s jejich dětmi studovala muslimka? Já se to tu včera nedočetl, ale možná máte jiný zdroj, který jsem neviděl. Předem děkuji za odpověď.

12 0
možnosti

já bych si (také) vsadil spíše na variantu, že maily psali nějací aktivní členové BPI z různých koutů republiky, kteří se z FB dozvěděli o existenci oné teplické gymnazistky, což jim začalo ležet v žaludku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).