Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fascinuje mne, jak tady členové BPI obhajují, že je v pořádku, že někdo z BPI Konvičkovi lže a on ty lží šíři, a když se proti lži člověk ozve, tak je hned skryty muslim. Milí členové BPI, pokud si myslíte, že pomoci lži parazité islám, tak žijete v hrubém omylu ...

1 0
možnosti

Ne, o tom, ze lzi porazime islam jsem nepsal... ted faulujete Vy. A utocne komenty na tom nic nezmeni. Tolik reakce za me...

0 0
možnosti

Víte možná se do BPI podařilo dostat nějakému českému konvertitovi? Volfová již takhle chránila českého konvertitu v Suverenitě ... http://brno.idnes.cz/politik-pry-nikdy-nebyl-muslimem-dq3-/brno-zpravy.aspx?c=A120613_1791559_brno-zpravy_kol ;-(:-P

1 0
možnosti

u. To by boji muslimu za ovladnuti Ceska a Evropy hodne pomohlo. Co myslite? Pane Lhotane, nez zase budete na BPI a Usvit utocit, zamyslete se prosim nad tim co jsem psal. Na dusledky Vasich cinu... Pevne verim, ze jste opravdovou protimuslimskou autoritou, ktera mnohe dokazala a doufam, ze mnohe i dokaze a pomuze vsem protimuslimskym silam nad onou hruznou ideologii jednou provzdy zvitezit.

2 0
možnosti

Víte možná se do BPI podařilo dostat nějakému českému konvertitovi? Volfová již takhle chránila českého konvertitu v Suverenitě ... http://brno.idnes.cz/politik-pry-nikdy-nebyl-muslimem-dq3-/brno-zpravy.aspx?c=A120613_1791559_brno-zpravy_kol

0 0
možnosti

Vazeny pane Lhotane,

proc mam pocit, ze stale slouzite nasledovnikum proroka Mohameda? Ve Vasem pripade to zni na prvni pohled jako velmi hloupa konspirace. Clovek, ktery se dokazal vymanit z podruci te silene ideologie a v naslednem boji proti ni mnohe dokazal. Pokusim se tedy vysvetlit, proc neco takoveho pisi. V soucasne dobe tu mame jedinou protiislamskou opozici, ktera ma alespon nejakou sanci dostat se do parlamentu a pote, v pripade uspechu, na jeho pude muze mnohe dokazat. Na tuto opozici soustavne utocite. Ve jmenu pravdy a moralnich principu. Na prvni pohled v poradku. I ja, jako clen BPI s nefer praktikami nesouhlasim a odsuzuji je. Kazda lez se vzdy obrati proti BPI. Od nasich nazorovych oponentu ocekavam, ze kazdou takovouto pitomost vyuziji a radne rozmaznou. Od nasich nazorovych priznivcu ocekavam, ze na takovou vec upozorni BPI, aby mohlo dojit k dementi a nasledne omluve. Podivame-li se na vec touto optikou, Vy se svou cinnosti radite k nazorovym oponentum silam bojujicim proti islamu. Vy radeji volite cestu, ktera boj proti islamu poskozuje. Nedostane-li se do parlamentu uskupeni, ktere bude proti islamu, povedou ti sami lidri, ktere ustoupi Bruselu a nasi zemi znici. Nyni, kdy se snazime mobilizovat nase potencialni volice, Vas za vasi cinnost musi Allah milovat. Vy ze sve pozice autority bojovnika proti islamu paradoxne islamu velmi prospivate. A na se ptam proc? A nic na tom nemeni mnohe casto hloupe kroky BPi ci jeho priznivcu. Ucime se a chyb jeste udelame hodne. Zpet k Vam. Jsou-li za tim nenaplnene osobni ambice a urazena jesitnost, je to ta lepsi varianta. Snadno lecitelna. Vstupte do politiky a zachrante tuto zemi. Napada me jeste jedna, podotykam ze velmi konspiracni, moznost (a verim, ze to tak neni). Co kdyz pan Lhotan sveho Allaha stale nasleduje? Co kdyz je anti-muslimem jen na oko? To co se mu povedlo muslimy zas tolik nebude bolet v pripade, ze se povede rozstepit protimuslimske sily, rozhadat je tak, aby se nedostaly do parlament

4 0
možnosti

Takže BPI může lhát a pod.? Takhle chcete porazit islám???

0 0
možnosti
Foto

Taková informace je natolik zásadní, že si jí měli konvičkovci důkladně ověřit, než jí on použil. Pokud to neudělali, jsou velmi nedbalí.

Tady se spíš nabízí úvaha, že se jim ta informace příliš hodila, než aby jí nepoužili. Potřebují gradovat, dramatizovat situaci, aby udrželi pozornost a přízeň následujících a v takové situaci se občas dramatická informace i vyrobí.

5 0
možnosti
Foto

To máte pravdu a s tím mohu jedině souhlasit.

Ale něco takového by měl omlátit o hlavu především ten, koho se to osobně týká, případně ona jmenovaná muslimská umma a nikoli stylem "investigativního novináře" v rádoby senzačním blogu pan Lhoťan.

Takto jsem z toho nabyl dojmu, že se pan Lhoťan navrátil ke své někdejší muslimské víře a zahájil po boku svých staronových souvěrců boj proti BPI a proti panu Konvičkovi.

Nebo je to všechno úplně jinak a pan Lhoťan prostě jen nemá rád jak islám tak ani pana Konvičku? To nevím, a proto jsem se ho tady na to také zeptal. Svou odpovědí mě absolutně nepřesvědčil.

3 1
možnosti

Pokud Vám, pane Lukáši, jde o správnou věc, nebylo lepší upozornit na případnou škodnou Martina mejlem, než psát článek? Jsem přesvědčen, že to, pokud máte pravdu, nenapsal úmyslně.

3 0
možnosti

Přesně. Šéf lže, ale proč to tahat na veřejnost? Ta by přece neměla vědět, že lže. On přeci nikdy nelže.;-D

3 3
možnosti

Tahle začínající diskuse je pro BPI a problematiky kolem naprosto typická. Viz Mazurek, Bicera. Komu tím prospějete, když odhalíte nebo upozorníte na lež? Jste na naší straně? To se tady táhne poslední více než půlrok. Na obou stranách. Je jedno, jestli je to hoax, hlavně že je to pro naší věc. Opravdu hnus.:-P Upozorní na lež a dostane otázku, co tím sledujete?8-o

4 2
možnosti
Foto

Pane Kopřivo, vaše jakási hraná a demonstrovaná "starost o pravdu" je vskutku až dojemná.

Bohužel jste tady jedině sám sprostým lhářem, pokud mě účelově označujete za člena BPI. Nejsem jím.

Ale ještě horší je, jakým záměrným a překrucujícím způsobem se tady pokoušíte dávat věcem významy, který nemají a za každou cenu skutečné BPI dehonestovat.

Opravdu hnus (mám-li si vypůjčit vaše vlastní slova), ale u vás celkem standard. Rv

2 0
možnosti
Foto

Pane Lhoťane, vždycky jsem si Vás až doposud vážil pro Vaši odvahu osobně opustit islámskou víru a varovat před jejím zlem.

Můžete mně, prosím, objasnit, jak a čím do tohoto zapadá tento Váš blog - res. proč jste ho vůbec napsal a co tím sledujete?

Nebo jste se snad znovu navrátil k islámu a dáváte si za cíl za každou cenu atakovat pana Konvičku a jeho Blok proti islámu, vyhledávat jeho každičkou možnou (to tady vůbec nehodnotím, protože to nepovažuji vůbec za podstatné) chybu či nesprávnou informaci, apod.?

Co si mám o tom myslet a kde dnes vlastně stojíte?

Děkuji.

10 3
možnosti

Jde mi o to, že Martin šíři lži a je jen otázkou, jestli tak dělá úmyslně on, nebo zase mají mezi sebou nějakého trojského koně od muslimů, který je zásobuje falešnými informacemi? Martin lže o Adamu Homsím a příště může lhát o něčem jiném a mnohem závažnějším, je proto potřeba si ujasnit kde je ten zdroj lží a zároveň chci varovat před tím trojanem.

6 4
možnosti
Foto

Podstata problému je bez ohledu na nějaké lapálie kolem podružných faktů zcela jasná. Islám nebude náboženství, protože žádný Bůh nemůže být krutý. Pokud prosazuje nějaká víra násilí na lidech jen proto, že věří jinak, nemůže jít o náboženství. Pokud to o sobě tvrdí, jde o zásadní lež. Mnohem dalekosáhlejší než nějaké Konvičkovy podružné lži kolem maličkostí.

11 1
možnosti

Jinými slovy, Konvička sice občas lže, ale v konečném důsledku to nevadí, protože lže pro dobro věci....:-)

6 5
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).