Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Většinu normálních lidí tyto souvislosti také napadnou. V Izraeli tak palestinci útočí na bezbranné civilisty často, jenže pokud si nepřiznáme, že islám je riziko a ideologie, jen těžko se ubráníme takovým útokům v Evropě. Dnes v Rakousku, zítra třeba v Brně a když bude mrtvý někdo z vaší rodiny, najednou to pocítíte. Ještě je čas, aby politici jednali a bránili občany před vlnou mladých mužů, které sem nikdo nezval a o kterých nelze zjistit nic. Ani věk, jméno ,minulost, názory, nic. Nemají doklady, říkat mohou cokoliv a do hlav jim nikdo nevidí. Proč prostě nepříjmeme Ukrajince a nepomůžeme těm, kteří to dokáží ocenit?

1 0
možnosti
VV

Ten clanek je asi stejny nesmysl, jako kdyz napisi, ze Autor trpi sexualni deviaci a chysta se znasilnovat male holcicky.

Rakouska policie vysetruje, nezverejnuje zadne domenky. Pokud utor cerpa z Kronenzeitung,  SUN nebo ceskeho Blesku, neni se cemu divit.

1 6
možnosti
JM

Autor předkládá úvahu, která je v souvislosti s informováním "nezávislých" médií zcela relevantní.

5 1
možnosti
MO

Pokud pan Lhoťan byl v mládí nerozvážně muslimem a dokázal ten systém prohlédnout, je hoden respektuR^. V ČR není příliš obvyklá schopnost sebereflexe. Byl jsem na jeho přednášce v Brně a mohu potvrdit že problematiku zná fundovaně.

6 1
možnosti
JM

Pamatuji si Lhoťanovy vášnivé diskuse na obranu islámu na eurabii. Musel asi od té doby dost tvrdě prokouknout. Většina lidí, kteří tehdy měli názory jako on, dnes sympatizuje s IS. Proto před panem Lhoťanem smekám.

4 1
možnosti
JM

Mentalitu muslimů dobře vysvětluje dánský vězeňský psycholog v tomto filmu:

https://www.youtube.com/watch?v=cSg1_w0WsLA

Pokud vydržíte hodinu sledovat, hodně o muslimské agresivitě pochopíte.

3 1
možnosti
JM

Polický by to měl shlédnout 2x. Ale to je utopie.  ;-D

1 1
možnosti
Foto

Pane Lhoťane protiislámské weby jsou zcela jistě zárukou objektivity.

Co když ho řídila Mosad aby vyvolal protimuslimské nálady nebo CIA aby destabilizovali Evropu , nebo Putin ať rozklíží Evropu nebo dokonce Řecko a´t odvrátí pozornost od bankrotu.možná to byl i čaroděj ze země OZ.

Ať už měl motiv jakýkoliv tak duševně nemocný byl zcela jistě. Psychicky normální člověk by to neudělal.

2 13
možnosti
ZD

jestli je zde někdo duševně nemocný ...tak jste to Vy...autor se zabývá otázkou..ale Vy máte hned jasnou odpověď...hlavně tu svou "nejsprávnější....jste fanatik...který svůj názor vnucuje druhým...běžte se léčit...pane narcisto...hezký den všem...ZD...;-);-);-)

11 2
možnosti
Foto

hlavní je najít vždy hned vysvětlení

známé úsloví "vrahem je zahradník" zřejmě brzo nahradíme rčením "vrahem je islamista"

Kdysi bylo v módě vinit ze všeho židy, Rakousko-Uhersko, ufouny, komunisty, západní imperialismus, popřípadě feministky, tak teď máme zas tohle

5 4
možnosti
TJ

Tak s vysvětlením hned přišla rakouská policie, LL jej pouze zpochybňuje.

Pokud Islámský stát vyzývá k útokům v evropských městech, a doporučuje použít auto nebo nůž, a pak nějaký muslim nasedne do auta s cílem zabít co nejvíce lidí a při zatýkání napadne policisty nožem, tak je snad jasné, že to NEMÁ NIC SPOLEČNÉHO S ISLÁMEM.

10 1
možnosti
KC

Pan Lhoťan by měl napsat knihu s námětem, co ho vedlo k islámu a proč se ho vzdal. Osobně by mě zajímalo, jak lidé v těchto věcech uvažují.

3 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).